Stiri Tech

Oferte speciale la PC-uri, tablete și routere de la Huawei pentru întoarcerea la școală

28 aug. 2020 < 1 min

Oferte speciale la PC-uri, tablete și routere de la Huawei pentru întoarcerea la școală

Reading Time: < 1 minut

Huawei Consumer Business Group lansează până la 6 septembrie programul Back To School cu discounturi dedicate în cadrul magazinelor partenere pentru laptopuri, tablete și routere.

Printre dispozitivele care beneficiază de un discount special în valoare de 400 lei până pe 30 august, se numără laptopurile Huawei MateBook D15 (preț recomandat 2.499 lei) și Huawei MateBook D14 (preț recomandat 2.699 lei, care include și un ghiozdan Huawei cadou).

În aceeași perioadă, utilizatorii care achiziționează un laptop Huawei MateBook X Pro, ediția 2019, vor beneficia de o reducere specială de 900 lei. Huawei MateBook D14 este și el inclus în această campanie promoțională, cu un discount de 400 lei, prețul recomandat fiind 2.599 lei, acesta incluzând și un Huawei BT Mouse cadou.

La categoria routere, campania include o ofertă specială pentru Huawei AX3 WiFi 6, care va putea fi achiziționat la partenerii autorizați Huawei cu 299 lei, preț redus de la 349 lei.

Pe lângă noile parteneriate hardware, Huawei a adăugat și o gamă de aplicații populare în Huawei AppGallery. Acestea includ o gamă completă de aplicații pe mai multe verticale importante, reprezentând un pas important înainte pentru Huawei, și sunt menite să-i încânte pe utilizatorii celor mai noi smartphone-uri și tablete.

Huawei a schimbat strategia pe piața locală, trecând de la o abordare bazată aproape exclusiv pe zona de smartphone la o strategie 1+4+N. Aceasta are în continuare în centru smartphone-ul (1), urmat însă îndeaproape de PC-uri, weareables, tablete și dispozitive audio smart (4) la care se adaugă celelalte produse și servicii ale companiei (N).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: