BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

Omniasig donează 50.000 euro asociației Dăruiește Viață

23 mart. 2020 < 1 min

Omniasig donează 50.000 euro asociației Dăruiește Viață

Reading Time: < 1 minut

OMNIASIG Vienna Insurance Group se alătură asociației Dăruiește Viață cu o donație de 50.000 euro, pentru a susține demersul de dotare a spitalelor de stat cu echipament medical și crearea unor condiții optime de tratament în următoarea perioadă pentru persoanele afectate de COVID-19.

„Ne confruntăm cu o situație fără precedent și suntem conștienți că, pentru a depăși cu bine această perioadă, este nevoie de un efort colectiv, de la fiecare individ în parte, până la cadre medicale, autorități și companii din mediul privat. Astfel, OMNIASIG a decis să doneze 50.000 euro către Asociația Dăruiește Viață, contribuind astfel la achiziția echipamentelor necesare pentru spitalele din România. Suntem solidari și recunoscători tuturor cadrelor medicale care se luptă în acest moment pentru a salva vieți și le mulțumim pentru dedicare și putere”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group a lansat astăzi și un serviciu de tip service auto door to door pentru asigurații săi Casco. Serviciul Valet Service este disponibil pentru moment în București și își propune să reducă la zero expunerea clienților în spații publice în următoarea perioadă. Serviciul este gratuit, cheltuielile fiind acoperite integral de către asigurător.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: