BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

BizRemote: Asigurare auto cu valet

22 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Asigurare auto cu valet

Reading Time: < 1 minut

OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează un serviciu de tip service auto door to door pentru asigurații săi Casco – Valet Service. Serviciul este disponibil pentru moment în București și își propune să reducă la zero expunerea clienților în spații publice în următoarea perioadă. Serviciul este gratuit, cheltuielile fiind acoperite integral de către asigurător.

Serviciul Valet Service este disponibil de luni, 23 martie 2020 și le permite clienților Casco ai companiei să își repare autovehiculele fără a se deplasa și fără a se expune unui posibil pericol în contextul pandemiei COVID-19.

Procedura este este foarte simplă:

  • Asiguratul Casco avizează dauna printr-un apel la Call Center-ul OMNIASIG, 021.9669, sau prin mijloacele digitale, disponibile pe omniasig.ro;
  • Efectuează constatarea daunei video, prin intermediul unui telefon de tip smartphone;
  • Este asistat de la distanță, primește instrucțiuni live, iar documentația (procesul verbal de constatare și alte documente) sunt transmise pe email;

Autovehiculul avariat va fi preluat de la domiciliul asiguratului și transportat pe o platformă în service-ul autorizat partener OMNIASIG. După finalizarea reparației, clientul va primi autovehiculul acasă, spălat, complet igienizat și dezinfectat. Preluarea și predarea autovehiculului va fi realizată în condiții de maximă igienă, personalul fiind echipat cu echipament de protecție specific (mănuși, mască etc.).

De acest serviciu beneficiază și păgubiții pe polițe RCA de la OMNIASIG. Dacă păgubitul dorește să beneficieze de serviciul Valet Service al OMNIASIG, el va trebui sa specifice acest lucru la call-center, în momentul în care avizează dauna și, ulterior, să urmeze pașii descriși mai sus.

Pentru moment, Valet Service este disponibil doar în București, urmând a fi extins în funcție de solicitări și în alte orașe din țară, iar perioada de funcționare va depinde de restricțiile autorităților, dacă va fi cazul.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: