BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

Omniasig extinde acoperirea asigurării de călătorie Safe Travel

12 oct. 2020 2 min

Omniasig extinde acoperirea asigurării de călătorie Safe Travel

Reading Time: 2 minute

Pentru că românii se orientează în ultima perioadă mai mult către vacanțe în țară, Omniasig a extins acoperirea poliței de asigurare Safe Travel și pentru călătoriile în România.

Susținem astfel turismul local, serios afectat în ultimele luni, și ne adaptăm produsele de asigurare la contextul actual, în care pandemia a determinat transformarea modului în care călătorim, fie că este vorba de călătoriile profesionale sau de cele în scop turistic, arată asigurătorul, într-un comunicat de presă.

Astfel, asigurarea Safe Travel, care anterior acoperea doar riscurile de călătorie în străinătate, include acum și acoperiri pentru călătoriile în România. Safe Travel are un cost foarte accesibil și este disponibilă în două pachete de asigurare, Premier și Premier Plus, în funcție de nevoile asiguratului.

Conform pachetului ales, persoana care călătorește beneficiază de acoperirea tuturor evenimentelor neplăcute ce pot apărea în orice călătorie, chiar și în România. Astfel, asigurarea de călătorie Safe Travel acoperă, pe teritoriul țării noastre:

  • asistența medicală de urgență, în caz de accident sau îmbolnăvire pentru serviciile medicale efectuate în ambulatoriu, în limitele prevăzute în planul de asigurare. În plus, asistența medicală de urgență se poate face și de la distanță, prin intermediul serviciilor de telemedicină.
  • asigurarea bagajelor, în caz de deteriorare în timpul transportului acestora la cală sau prin alte metode de transport pentru bagaje, precum și în caz de deteriorare ca urmare a unui accident.
  • răspunderea civilă personală, în cazul unor daune provocate terților.
  • anularea sau întreruperea călătoriei – acoperă costurile pentru serviciile plătite, în caz de imposibilitate de continuare a călătoriei.
  • tranzacții frauduloase cu cardul sau pierderea acestuia, în timpul călătoriei.
  • franșiza CASCO rent-a-car – acoperă franşiza aplicabilă în baza unei poliţe de asigurare CASCO încheiată pentru autovehiculul închiriat în timpul călătoriei
  • animalele de companie deținute de asigurat și lăsate în perioada călătoriei în grija pensiunilor de profil, rudelor sau prietenilor – sunt acoperite costurile pentru întreținerea animalelor de companie care ar putea să apară în cazul în care persoana asigurată trece printr-un eveniment ce necesită prelungirea călătoriei.
  • clauza servicii domestice despăgubește costurile cu serviciile de curățenie și/sau menaj necesare după întoarcerea din călătorie a asiguratului care a dobândit o invaliditate ca urmare a unui accident.
  • sporturile de agrement – sunt despăgubite costurile de reparare sau înlocuire a echipamentelor sportive, precum și costurile de închiriere ale acestora dacă cele deținute de asigurat sunt avariate sau întarziate în tranzit.

Și pentru că riscurile asociate turismului nu țin cont de vârstă, limita superioară de vârstă pentru acoperirea standard oferită de acest produs a fost extinsă până la 95 de ani. Compania precizează că pentru asistenţă și suport permanent, asigurații pot apela oricând Call Center-ul OMNIASIG, 021.201.90.31, imediat după ce s-a întâmplat incidentul.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: