Finanțe Stiri

Omniasig: prima unitate mobilă de constatare a daunelor în teren

15 ian. 2020 < 1 min

Omniasig: prima unitate mobilă de constatare a daunelor în teren

Reading Time: < 1 minut

Omniasig Vienna Insurance Group lansează o unitate mobilă de constatare a daunelor, pregătită să se deplaseze pe teritoriul țării, anunță asigurătorul.

Numărul de daune înregistrat în ultimii ani, în urma fenomenelor atmosferice severe și volumului daunelor avizate în rândul clienților de polițe RCA sau CASCO a crescut, astfel că în cazul unor situații extreme din care rezultă un număr ridicat de pagube asupra bunurilor sau autovehiculelor asiguraților inspectorii Omniasig se deplasează în localitatea în care sunt semnalate daune multiple, explică asigurătorul, într-un comunicat de presă

Biroul mobil de constatare daune se prezintă sub forma unui autovehicul specializat și care dispune de toată tehnica necesară constatării daunelor în teren, independent de un sediu Omniasig. Prin intermediul acestei noi facilități de constatare a daunelor, asigurații si păgubiții Omniasig beneficiază de o experiență optimizată, rapidă și confortabilă.

Omniasig Vienna Insurance Group a înregistrat, în primele nouă luni ale lui 2019, o creștere de 14% a primelor brute subscrise, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, până la aproape 945 milioane lei (197,8 milioane euro). În aceeași perioadă, profitul brut înregistrat este de aproape 38 milioane lei, iar volumul total de despăgubiri plătite de companie a fost de aproximativ 600 milioane lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: