OMV și chef Samuel le Torriellec schimbă meniul to-go

Reading Time: 2 minute

Mâncarea proaspăt preparată, chiar și atunci când ești pe fugă? Da, la OMV!

„Am găsit în OMV un partener de încredere. Trăim într-un ritm din ce în ce mai alert, și nu de multe ori, lăsăm mâncarea pe mai târziu sau mâncăm ce avem la îndemână. Ritmul pe repede înainte care ne descrie viața nu trebuie să se reflecte și asupra alegerilor noastre alimentare. De aceea, am îmbrățișat colaborarea cu OMV cu mare drag. Consider că mereu trebuie să avem grijă ce mâncăm și, OMV, prin toate stațiile sale, poate ajunge la cât mai mulți oameni, transformând în acest caz noțiunea de gustare pe fugă într-o gustare de calitate, din alimente proaspete, ce pot fi pregătite într-un timp foarte scurt.”

OMV a introdus in restaurantele VIVA, începând cu luna aprilie, 3 rețete noi de sandvișuri în colaborare cu chef Samuel le Torriellec. Cele trei rețete create: Baguette Peking cu rață prăjită și sos Peking, Baguette Tandoori cu piept de curcan la grătar și sos tandoori și Baguette Caprese cu mozzarella, roșii și pesto combină arome inedite pentru toate preferințele. Ideea de bază a acestui parteneriat a fost de a întări, și prin această acțiune, promisiunea brandului WE CARE MORE, răspunzând, în acest fel, nevoilor clienților săi.

Parteneriatul dintre OMV și chef Samuel le Torriellec continuă, iar din luna august va fi introdus, in restaurantele VIVA, un nou produs, Fresh Baguette. Cu o rețetă special concepută doar pentru OMV, noul produs aduce la un loc gustul unic al baghetei franțuzești cu o bază de brânză, smochine, ardei copt, gorgonzola și salată cu oțet balsamic. Fresh Baguette, vine ca un răspuns la nevoile clienților adaptat la temperaturile ridicate și nevoia de gusturi răcoritoare și fresh. Ca sugestie de prezentare, noul sandviș se vinde împreună cu fresh de portocale, la un preț promoțional.

Introducerea noilor rețete reprezintă încă un pas în dezvoltarea continuă a OMV în rolul de lider al pieței de retail de carburanți și răspunde preferințelor consumatorilor în mișcare. Ingredientele au fost atent selecționate iar învățăturile lui chef Samuel sunt transmise către toată echipa de aproximativ 318 bucătari VIVA Cafe.

Team

Recent Posts

Agroland Business System vrea vânzări nete de 344,6 mil. lei și investiții de 15 mil. lei în 2024

Agroland Business System, grup antreprenorial românesc de retail, agricultură și alimentație, vizează pentru anul 2024, la nivel consolidat, vânzări nete…

15 ore ago

Vă era dor de telefoanele cu taste? HMD lansează Nokia 215 4G, Nokia 225 4G și Nokia 235 4G

HMD lanseazp o selecție de telefoane cu taste - Nokia 215 4G, Nokia 225 4G și Nokia 235 4G -…

17 ore ago

Tazz: Românii comandă de 1 mai de 7 ori mai mulți mici față de o zi obișnuită

Ziua Internațională a Muncii, 1 Mai, deține recordul pentru cele mai multe comenzi de mici din an: conform datelor din…

17 ore ago

Ce își uită românii în Uber în 2024. Bucureștiul e în topul european al „uituicilor”

Uber lansează a opta ediție din Enciclopedia anuală a lucrurilor uitate și găsite în Uber, oferind informații despre cum se…

18 ore ago

BCR a acordat credite noi de aproape 6 mld. lei în primul trimestru. Peste jumătate au fost pentru persoane fizice și microîntreprinderi

BCR a înregistrat un profit net de 620 milioane de lei (125 milioane de euro) în primul trimestru din 2024,…

18 ore ago

Galeria Jecza din Timișoara alături de Fundația Interart Triade magnetizează publicul din Veneția cu o expoziție în premieră

Galeria Jecza din Timișoara alături de Fundația Interart Triade magnetizează publicul din Veneția cu o expoziție în premieră în orașul…

19 ore ago