Opticris se deschide in Plaza Romania

Noul magazin Opticris se afla la parter, langa intrarea din bulevardul Timisoara si ocupa o suprafata de 59,7 de metri patrati. Cu ocazia inaugurarii, clientii Plaza Romania pot beneficia pana pe 31 august de reduceri de 30% si de consultatii oftalmologice gratuite.

Pe 28 iulie s-a deschis un nou magazin in incinta Plaza Romania: Opticris. Acesta e situat la parterul mall-ului, in proximitatea intrarii din bulevardul Timisoara. Noul magazin ii asteapta pe clientii Plaza Romania cu promotii: preturi cu 30% mai mici la ochelari de soare (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), cu 30% mai mici  la ochelari de  vedere (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), dar si cu consultatii oftalmologice gratuite. Campania promotionala de inaugurare a magazinului este valabila pana in data de 31 august 2015.

Opticris, parte a Grupului Cris, lider de piata in domeniul opticii medicale din Romania, este o companie 100% romaneasca, ale carei valori decurg din experienta acumulata de-a lungul a peste 20 de ani de activitate. Grupul Cris detine singura fabrica de rame existenta in Romania, atat rame pentru ochelari de vedere, cat si de soare, realizate sub brandul CRIS.