Companii Stiri

Opticris se deschide in Plaza Romania

29 iul. 2015 < 1 min

Opticris se deschide in Plaza Romania

Reading Time: < 1 minut

Noul magazin Opticris se afla la parter, langa intrarea din bulevardul Timisoara si ocupa o suprafata de 59,7 de metri patrati. Cu ocazia inaugurarii, clientii Plaza Romania pot beneficia pana pe 31 august de reduceri de 30% si de consultatii oftalmologice gratuite.

Pe 28 iulie s-a deschis un nou magazin in incinta Plaza Romania: Opticris. Acesta e situat la parterul mall-ului, in proximitatea intrarii din bulevardul Timisoara. Noul magazin ii asteapta pe clientii Plaza Romania cu promotii: preturi cu 30% mai mici la ochelari de soare (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), cu 30% mai mici  la ochelari de  vedere (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), dar si cu consultatii oftalmologice gratuite. Campania promotionala de inaugurare a magazinului este valabila pana in data de 31 august 2015.

Opticris, parte a Grupului Cris, lider de piata in domeniul opticii medicale din Romania, este o companie 100% romaneasca, ale carei valori decurg din experienta acumulata de-a lungul a peste 20 de ani de activitate. Grupul Cris detine singura fabrica de rame existenta in Romania, atat rame pentru ochelari de vedere, cat si de soare, realizate sub brandul CRIS.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: