Business Companii Finanțe Stiri

Orange face o achiziție de 515 milioane de euro în securitate informatică

11 iul. 2019 < 1 min

Orange face o achiziție de 515 milioane de euro în securitate informatică

Reading Time: < 1 minut

De la semnarea unui acord cu fondul de investiții Investcorp în mai 2019, Orange a obținut aprobarea din partea autorităților competente care îi permit să finalizeze achiziția SecureLink pentru suma de 515 milioane de euro. Astfel, Orange reușește să își consolideze operațiunile de securitate cibernetică în piața europeană.

SecureLink, companie independentă în domeniul securității cibernetice în Europa, a raportat venituri în valoare de 248 de milioane de euro în 2018, cu peste 660 de angajați sub aripa sa. Compania oferă clienților servicii de consultanță în securitatea informatică, mentenanță și asistență non-stop de la „CyberSOCs” (Cyber ​​Security Operations Centers), precum și soluții avansate de detectare și reacție ale posibilelor incidente.

Datorită prezenței puternice a SecureLink în Europa, Orange își întărește în mod semnificativ oferta de produse și servicii, dezvoltându-se pe un segment unic în industrie.

Echipele SecureLink cu sediul în Suedia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Germania, Danemarca și Norvegia, împreună cu cele patru CyberSOC  reprezintă a cheie pentru Orange Cyberdefense în ambiția sa de a deveni liderul european în această piață, unde asigurarea unei prezențe locale este acum esențială pentru clienți.

În fața amenințărilor din ce în ce mai sofisticate, securitatea informatică a devenit o situație critică pentru instituții și companii, fiind o piață în creștere menită să răspundă complexității atacurilor. Prin achiziția SecureLink, Orange devine liderul industriei în Europa, cu peste 2.100 de experți în domeniul securității cibernetice.

Foto: © Sdecoret | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: