fbpx
Stiri Tech

Orange vine cu un nou portofoliu de abonamente2 min

04/04/2019 2 min read

Orange vine cu un nou portofoliu de abonamente2 min

Reading Time: 2 minute

Noul portofoliu de abonamente lansat de Orange România aduce bonusuri de internet de până la 80 GB, reduceri și posibilitatea achiziționării în rate a smartphone-urilor de top.

“Am pornit de la nevoia clienților de comunicare și dorința lor de a fi mereu conecțati. De aceea, noile abonamente fac cu adevărat accesibil internetul 4G de mare viteză, răsplătesc loialitatea și oferă acces facil la serviciile celei mai bune rețele din România, o rețea pentru toți românii”, a declarat Yves Martin, Chief Marketing Officer al Orange România.

Clienții care optează pentru abonamentele Orange Me Start fără telefon primesc bonusuri de internet pornind de la 30 GB pe lună pentru abonamentul de 9 euro și de până la 80 GB bonus pe lună. Bonusurile se acordă lunar pe toată durata contractului, fiind valabile atât pentru clienții noi, cât și pentru cei care își reînnoiesc abonamentele. De asemenea, abonații Orange Me Start pot achiziționa dispozitive mobile prin sistemul de rate direct pe factură.

În același timp, clienții care optează pentru abonamentele Orange Me (contract nou sau prelungire), ce pornesc de la 11 euro pe lună, au acces la prețuri reduse la achiziția de telefoane noi. Clienții Orange PrePay cu vechime de minimum care aleg să migreze la abonament vor beneficia de reduceri suplimentare la cumpărarea unui nou telefon. Clienții care au abonamente începând de la 11 euro au incluse beneficiile în roaming.

Pe zona de business, antreprenorii și micii întreprinzători pot opta pentru noile abonamente Orange Pro începând de la 7 euro/lună. Acestea includ diverse beneficii naționale și în roaming , în funcție de tipul de abonament ales, de 7, 14, 18, 28 sau 48 de euro pe lună.

Orange a venit cu oferte noi și în zona de televiziune și internet. Astfel, toate pachetele Orange Love au 50% discount pentru serviciile de internet prin fibră cu viteze de 1 Gbps și serviciul TV prin fibră cu 130 de canale incluse, la 12 euro pe lună. Aceleași beneficii sunt disponibile și pentru clienții din mediul rural cu abonamente Home Net 4G și Home TV prin satelit. De asemenea, clienții Orange Love au acces timp de 12 luni la canalele HBO fără costuri suplimentare.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *