Companii CSR Stiri

Orange Romania are patru masini electrice

13 oct. 2015 < 1 min

Orange Romania are patru masini electrice

Reading Time: < 1 minut

Compania ALD Automotive a livrat prima flota de autoturisme electrice in leasing operational, catre Orange Romania, formata din 4 vehicule electrice Renault Zoe.

Cele 4 autoturisme Renault Zoe sunt 100% electrice si pot fi incarcate complet in 6-7 ore in parcarea Orange, in timp ce angajatii sunt la birou. Autonomia lor este cuprinsa intre 100 km si 150 km (in functie de stilul de condus al soferului si factorii de mediu), iar viteza maxima este de 130 km/h.

„Impreuna cu Orange dovedim inca o data ca suntem promotorii unui trend care incepe sa se dezvolte si in Romania, iar experienta noastra de 10 ani pe piata locala ne ofera know-how-ul necesar pentru a ajuta la introducerea acestor autovehicule pe piata”, declara Shane Dowling, Director General al ALD Automotive Romania.

Initiativa de a suplimenta flota auto a companiei cu masini electrice face parte din programul de eficienta energetica si de reducere a emisiilor de carbon demarat de Orange Romania in 2009.

Operationala in Romania din 2005, compania de leasing operational ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Societe Generale si a Grupului ALD Automotive.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: