Companii Stiri

Orange se muta in zona Barbu Vacarescu

16 iun. 2014 < 1 min

Orange se muta in zona Barbu Vacarescu

Reading Time: < 1 minut

Orange Romania a inchiriat 13.700 mp in cladirea A a proiectului imobiliar Green Court Bucharest, situat in zona Barbu Vacarescu, unde va reloca birourile companiei aflate in prezent in Europe House.

Potrivit dezvoltatorului Skanska, in noua locatie Orange Romania va avea peste 1.500 de angajati, urmand sa ocupe 8 etaje. Procesul de relocare va incepe in toamna acestui an. Tranzactia a fost mediata de catre BNP Paribas. Green Court Bucharest este un complex de birouri clasa A, ce ofera un spatiu total de 52.000 mp, in 3 cladiri, fiecare cu 12 etaje si 3 nivele de parcare subterana. Cladirea A a complexului a ajuns la un grad de ocupare de 90%, iar lucrarile la cladirea B vor fi finalizate in semestrul al doilea din 2015.

„Angajatii nostri vor avea parte de spatii de intalnire si socializare, birouri open space si numeroase facilitati care vor incuraja schimbul de idei si colaborarea intre echipe, subliniind astfel cultura noastra organizationala deschisa si prietenoasa. Toate acestea sunt integrate intr-o cladire ecologica, ce respecta abordarea noastra din punct de vedere CSR si care ne ofera conditii de munca excelente si un mediu sanatos”, spune Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.

Green Court Bucharest, proiect ce va fi certificat LEED Gold, este dezvoltat folosind tehnologie „verde” si solutii sustenabile, cum ar fi fatada eficienta din punct de vedere energetic, aport crescut de aer proaspat pentru un mediu de lucru sanatos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de miscare si de intensitate sau statiile de incarcare pentru masinile electrice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: