BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

OTP Bank a semnat convenția pentru IMM Invest

30 apr. 2020 2 min

OTP Bank a semnat convenția pentru IMM Invest

Reading Time: 2 minute

OTP Bank a semnat Convenţia de Garantare şi Plată a Granturilor cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) care îi permite să participe la Programul de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii – IMM INVEST Romania.

”Se vorbește foarte mult despre sănătate în ultimul timp. Iată că acum se impune să ne ocupăm și de sănătatea economiei care este direct proporțională cu numărul afacerilor din România și succesul acestora. Pentru că sectorul IMM are o contribuție substanțială în crearea de locuri de muncă, în formarea PIB-ului sau în creșterea investițiilor naționale și a exporturilor, este firesc să facem tot ce ține de noi pentru a sprijini acest segment. În acest sens, ne bucurăm că avem un rol activ în programul IMM Invest a cărui importanță pentru relansarea economiei românești nu poate fi contestată”, a declarat Roxana Hidan, Deputy CEO Retail Division OTP Bank România.

OTP Bank precizează, totodată, că sumele alocate sunt suficiente pentru planurile la care banca s-a angajat în acest an.

”În spatele afacerilor, se află antreprenori care și-au asumat niște riscuri și care au investit curaj, pasiune, efort și chiar averea lor. Nu este vorba, așadar, doar de cifre, statistici sau calcule reci. Este vorba despre oameni și speranțele lor. Noi înțelegem acest lucru și tocmai din acest motiv, îi încurajăm, prin demersurile noastre, pe cei cu afacerile afectate să solicite ajutorul prin acest program. Le amintim celor interesați că principiul rapidității în aplicarea pentru această soluție nu este relevant. Contează foarte mult capacitatea firmelor de a folosi acești bani în mod productiv și profitabil”, a mai precizat Roxana Hidan.

Pentru clienții care doresc să afle mai multe informații, OTP Bank a creat un formular special pe website-ul băncii, astfel încât să primească în cel mai scurt timp sprijinul și consultanța de care au nevoie pentru accesarea soluțiilor de creditarea prin intermediul programului IMM Invest. Mai multe detalii pot fi aflate aici: https://www.otpbank.ro/ro/imm/credite/imm-invest-romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: