Lifestyle Stiri

Ozzy și Jack Osbourne pornesc în jurul lumii

6 oct. 2016 2 min

Ozzy și Jack Osbourne pornesc în jurul lumii

Reading Time: 2 minute

„În jurul lumii cu Ozzy și Jack”, un nou serial cu influențe rock & roll va debuta pe micile ecrane de la jumătatea acestei luni, în exclusivitate la History.

Călătoria lui Ozzy și a lui Jack Osbourne în diferite regiuni ale lumii, cu scopul de a afla mai multe despre istorie și unul despre celălalt, începe pe postul History, din 11 octombrie, de la ora 21:00. Chiar dacă la prima vedere nu pare, Ozzy Osbourne, cel supranumit și „Prințul Întunericului” este un adevărat pasionat de istorie, motiv pentru care va porni alături de fiul său Jack într-o călătorie pentru a vizita câteva dintre locurile încărcate cu istorie. Aventura va conține, de asemenea, și o doză bună de relaționare tată – fiu.  

Seria în zece părți se va dovedi edificatoare pentru amândoi, va alimenta pasiunea lor pentru istorie și va fi presărată cu momente amuzante pe tot pacursul acesteia. Nu vor avea însoțitori de drum, autocare de turneu sau limite impuse, de această dată, ci doar o listă de locuri iconice pe care să le viziteze, precum Muntele Rushmore, Stonehenge, Alamo, Roswell, Jamestown Settlement și Sun Studios.

Ozzy & Jack's World Detour, Episode 02 "Remember The Alamo?" Starring Ozzy Osbourne & Jack Osbourne © History / A+E.

În drumul lor, cei doi vor întâlni o serie de personaje pline de culoare, de la „adevăratul” rege Arthur, care îi va unge cavaleri la Glastonbury, până la exploratorul Rattlesnake Randy, care și-a dobândit porecla grație unor evenimente foarte neobișnuite.

Serialul „În jurul lumii cu Ozzy și Jack” are premiera în exclusivitate pe History, marți, 11 octombrie, de la ora 21:00.

In jurul lumii cu Ozzy & Jack

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: