Marketing Stiri

Packaging nou pentru Jerry’s Pizza

oct. 27, 2015 2 min

Packaging nou pentru Jerry’s Pizza

Reading Time: 2 minute

Rusu+Bortun Brand Growers semneaza packaging-ul noului meniu pentru copii de la Jerry’s Pizza.

Gandit ca un joc de tip board game desenat direct pe capacul cutiei de pizza, proiectul a pornit de la nevoia gasirii unui ambalaj care sa aiba si o alta utilitate decat cea clasica. Astfel, s-a nascut Tara lui Papa-Tot, un board game impartit in patru capitole (patru cutii distincte), care-si poarta jucatorii pe un traseu plin de probe distractive.

Cele patru lumi urmaresc traseul unei pizza, de la alegerea ingredientelor si pana iese din cuptor si e dusa la client. Astfel, prima lume este una exterioara, iar jucatorii trec printre legume proaspete sau animalute de la ferma, a doua lume e plasata in bucataria Jerry’s, printre ustensile culinare, a treia lume urmareste drumul unui livrator prin oras, iar a patra e construita in jurul ingredientelor extra pe care oricine si le poate adauga pe pizza.

Fiecare capitol din Tara lui Papa-Tot poate fi jucat individual, de un numar de maximum patru jucatori, dar, puse cap la cap, cele patru tipuri de cutii formeaza un traseu mai lung, pentru mai multi jucatori. Privite in ansamblu, traseele lumilor din Tara lui Papa Tot formeaza cuvantul „Jerry’s”. Pentru a se juca, cei mici trebuie sa decupeze pionii (Domnul Pizza, Fratii Ceapa, Mos Salata, Doamna Sos) si banutii de pe lateralul cutiei si sa urmeze instructiunile fiecarei probe.

Noul meniu are atasata si o componenta promotionala, descrisa pe site-ul www.jerryspizza.ro: cine colectioneaza toate cele patru cutii si aduce dovada (patru carduri galbene) primeste un meniu FUN-tastic cadou.

Jerry’s Pizza a intrat in portofoliul Rusu+Bortun Brand Growers la inceputul anului 2015, agentia oferind brandului servicii de advertising, dar si de social media, prin Rusu+Bortun Cyber Growers.

Echipele care au lucrat pentru proiect sunt formate din:

Rusu+Bortun Brand Growers: Catalin Rusu (Creative Director & Managing Partner), Luigi Ihnatiuc (Junior Art Director & Illustrator), Ioan Maxim (Copywriter), Andreea Timpea (Art Director), Maria Sarivan (Brand Growing Planner).

Jerry’s Pizza: Gabriela Dauteuil (Director Marketing), Cristina Sibiceanu (Coordonator Marketing).

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: