Lifestyle Stiri

Parcul de distractii cu cea mai inalta roata din Bucuresti

8 sept. 2015 < 1 min

Parcul de distractii cu cea mai inalta roata din Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Miramagica, cel mai nou parc de distractii outdoor din capitala, si-a deschis portile si ii astepta pe cei mici si cei mari cu o atractie speciala: cea mai inalta si noua roata de distractie si multe alte distractii.

Situat in inima parcului Herastrau (intrarea dinspre Soseaua Nordului, numarul 7-9), Miramagica ii invita pe vizitatori sa testeze jocurile moderne concepute pentru intreaga familie si dezvoltate de designeri reputati in domeniu, din Italia, Marea Britanie si Spania.

Punctul central al parcului il reprezinta Roata Miramagica, cu o inaltime de 25 de metri, care ofera familiilor cea mai frumoasa priveliste asupra parcului Herastrau. Roata este creata si implementata de Technical Park Italia, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de parcuri tematice din Europa.

Printre celelalte distractii pe care vizitatorii le pot experimenta sunt: turnul Spark, caruselul Tornado, trenuletul Funny Express, Bumper Cars si Bumper Boats – masinute si barcute tamponabile, si multe altele.

Parcul Miramagica este dezvoltat de Britta Trading, companie cu capital 100% romanesc, printr-o investitie de aproximativ 2 milioane de euro.

Parcul este deschis zilnic intre orele 1200-2200 si functioneaza pe tot parcursul anului.

Miramagica este primul proiect de entertainment outdoor realizat de Britta Trading, companie recunoscuta pentru inovatiile aduse in domeniul spatiilor de joaca indoor, precum Zorky’s Park din Afi Palace Cotroceni, unde se afla primul roller-coaster instalat intr-un centru comercial din Europa de Est.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: