Lifestyle Stiri

Dorian Boguță și Dragoș Bucur au deschis un platou de filmare în centrul Bucureștiului

17 dec. 2019 2 min

Dorian Boguță și Dragoș Bucur au deschis un platou de filmare în centrul Bucureștiului

Reading Time: 2 minute

Dorian Boguță și Dragăș Bucur au deschis 2DB Studio Films, situat aproape de Piața Victoriei (Calea Giulești nr. 333), o variantă optimă pentru producătorii care caută un platou de filmare în centrul Bucureștiului.

Studioul de filmare se întinde pe o suprafață de 660 metri pătrați și o înălțime de 9 metri, dispune de 50 de locuri de parcare și este dotat cu cabine de machiaj pentru actori, cabine de producție și depozit. În plus, există posibilitatea de a filma și în exterior, în pădurea din apropiere sau pe străzi iar la numai 70 de metri distanță se află o cantină.

Platoul de filmare a fost prezentat prietenilor, cunoscuților și colaboratorilor celor doi actori, în cadrul unei petreceri organizate duminică seara.

Printre invitați s-au numărat Andreea Esca, INNA, Șerban Pavlu, Tudor Giurgiu, Tudor Istodor, Andi Vasluianu, Alexandru Papadopol,  Adrian Văncică, Elvira Deatcu, Kim Ciobanu, Bogdan Iancu, Diana Sar, Ana Maria Moldovan, Dan Bordeianu, Ducu Ion, Alina Vâlcu, Cristina Joia, Valentin Ionașcu și Dana Nălbaru.

Invitații au vizionat în premieră trailerele noilor producții în care Dorian și Dragoș s-au implicat: “Urma”, primul lungmetraj al lui Dorian Boguță, cu premiera pe 6 martie, și “Delta Neagră”, un serial fantasy scris de Dragoș Bucur și fiica lui, Sofia.

De asemenea, toți participanții au putut să se fotografieze pe un scaun de regizor care i-a aparținut chiar lui Franco Zeffirelli, un cadou primit de cei doi cu ocazia lansării noului studio.

Numele platoului de filmare este dat de inițialele celor doi actori care, pe lângă faptul că îi leagă o frumoasă prietenie, acum au devenit și parteneri de afaceri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: