Business Companii Stiri Tech

Parteneriat Deutsche Telekom-Microsoft pe piața serviciilor de cloud

dec. 21, 2020 2 min

Parteneriat Deutsche Telekom-Microsoft pe piața serviciilor de cloud

Reading Time: 2 minute

Deutsche Telekom și Microsoft anunță o extindere a parteneriatului prin care să ofere servicii companiilor care doresc să accelereze inițiativele de cloud și transformare digitală. Prin combinarea capabilităților de cloud și AI ale Microsoft cu serviciile de telecomunicații și Cloud Migration Framework de la Deutsche Telekom, clienții vor putea să își mărească productivitatea, să realizeze operațiuni mai rapide și mai eficiente.

Infrastructură solidă

Pentru a accelera inovația în afaceri, Deutsche Telekom intenționează să migreze majoritatea sarcinilor interne de lucru IT către public cloud până în 2025, iar Microsoft Azure reprezintă un pilon principal al acestei strategii. Prin intermediul unui program de instruire la nivelul întregii companii, mii de angajați Deutsche Telekom vor învăța cum să maximizeze beneficiile Azure.

Mutarea modului de lucru în cloud este una dintre zonele vizate ale parteneriatului. Din punct de vedere istoric, mainframe-urile au fost concepute ca servere de mari dimensiuni pentru a rula operațiuni online cu volum mare și procesare în serie. Folosind mainframe-uri bazate pe cloud, companiile pot furniza servicii noi pe baza cerințelor în continuă evoluție ale clienților, fără a moderniza hardware-ul vechi. Aceasta înseamnă că firmele pot avea continuitate în afaceri și eficiență energetică, reducând în același timp costurile hardware și cele operaționale.

Telekom le va oferi, de asemenea, clienților săi acces direct în cloud-ul Microsoft prin Azure xpressRoute, care va răspunde mai bine nevoilor colaboratorilor.

Colaborare digitală

Pentru a ajuta oamenii și companiile să fie mai conectați și mai productivi de oriunde, Telekom va oferi Microsoft 365, inclusiv Microsoft Teams. Ca parte a acestei înțelegeri, cele două companii au început un proiect pentru școlile germane de schimbare a modului tradițional de lucru în educație, permițând învățarea de la distanță prin infrastructură IT bazată pe cloud, dispozitive moderne și aplicații de productivitate și colaborare în cloud, parte din Microsoft 365.

Pentru a beneficia de avantajele cloud computing-ului pentru procesele critice aferente afacerilor, cum ar fi planificarea resurselor întreprinderii și gestionarea lanțului de aprovizionare, Telekom își sprijină clienții prin mutarea mediilor SAP către Azure. Soluțiile SAP pe Azure oferă securitate avansată, continuitatea afacerii și reduc cheltuielile hardware, oferind un avantaj start-up-urilor și organizațiilor de mici dimensiuni.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: