fbpx
BizRemote Creativitate Stiri

Eroii din povești aduși în realitatea curentă2 min

11/05/2020 2 min read

Eroii din povești aduși în realitatea curentă2 min

Reading Time: 2 minute

270 de voluntari din domeniul comunicării, care s-au unit la mijlocul lui martie sub numele „Brigada de Comunicare Nonprofit”, au lansat câteva proiecte utile pentru această perioadă, printre care și un set de trei povești pentru copii, rescrise educativ și amuzant. Eroii poveștilor clasice depășesc obstacole moderne, inspirate din realitatea curentă. 

Datorită succesului acestora, astăzi, celor trei povești li se alătură și o a patra poveste reinterpretată, ”Prâslea cel isteț și merele spălate”. Și aceasta este însoțită de desene de colorat, variantă audio și video.

Radu Constantinescu a imaginat aventurile noi ale lui Prâslea: le-a dat și o notă amuzantă, și una din care avem ce învăța legat de virusul COVID-19. Ilustratoarea Ana-Maria Gălețeanu a adăugat un element minunat și foarte important pentru copii, și anume desenele și schitele de colorat. Vocea lui Savu Ioan Alexandru ne-a introdus în atmosfera poveștii cu intonația potrivită fiecărei etape și replici. 

Descoperă povestea în formatul pe care îl preferi, o poți accesa gratuit și liber. Ai mai multe variante:

Toate materialele pot fi distribuite liber exclusiv în scop necomercial și întotdeauna cu mențiunea autorilor care au realizat materialele originale.

Echipa care a realizat proiectul “#stămacasă cu eroii din povești”:

  • Scriitori: Simina Diaconu, Radu Constantinescu
  • Ilustratori: Diana Necșulescu, Loreta Isac, Ana-Maria Gălețeanu 
  • Design și machetare: Ana Blidaru
  • Actori: Alina Oancea, Nicholas Cațianis, Savu Ioan Alexandru
  • Sunet și montaj: Gjorgji Ivanovski
  • Project management: Viviana Gheorghiu
  • Concept și strategie: Mădălina Rădoi, Manuela Dospina, Radu Constantinescu
  • Fondator și organizator Brigada de Comunicare Nonprofit: Dana Pascu

Brigada de Comunicare Nonprofit este formată din peste 270 de specialiști în comunicare, voluntari care oferă pro bono copywriting, art direction, strategie, social media, ilustrație, design, client service, project management, DTP și altele. Îi puteți găsi  Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn pentru mai multe informații.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *