Business Stiri Tech

Parteneriat KPMG – UiPath pentru accelerarea transformării digitale a afacerilor

21 dec. 2020 < 1 min

Parteneriat KPMG – UiPath pentru accelerarea transformării digitale a afacerilor

Reading Time: < 1 minut

KPMG în România și UiPath au încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea și furnizarea de soluții inteligente de automatizare pentru clienți. Acest parteneriat reprezintă o nouă etapă în colaborarea RPA între cele două firme, cu focus pe implementarea și gestionarea programelor de transformare digitală de anvergură. Experiența KPMG în România în livrarea de servicii de consultanță și de implementare de soluții software complexe va complementa capabilitatea, agilitatea și scalabilitatea platformei de automatizare end-to-end a UiPath.

”KPMG Romania Lighthouse include o echipa dedicată certificată UiPath. Expertiza acestei echipe este dovedită prin dezvoltarea a peste 100 de roboți cross- sau specifici nevoilor fiecărei industrii. Aceștia sunt folosiți de clienții noștri care activează în domenii precum financiar-bancar, telecomunicații, retail, petrol și gaze, sănătate, agricultură, în diferite departamente inclusiv financiar & contabilitate, resurse umane, vânzări, marketing, legal, risk management” ,spune Anemari Ionescu, Director KPMG în România, Digital Solutions, Centrul de Excelență KPMG Lighthouse.

Platformă end-to-end

UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, combinând o soluție RPA cu un set de capabilități astfel încât orice organizație își poate scala operațiunile digitale cu o rapiditate fără precedent.

Prin această alianță, KPMG în România are posibilitatea să ofere un răspuns mai rapid pentru nevoile complexe ale clienților din prezent și viitor, care intenționează să își reformeze procesele de afaceri cu ajutorul automatizării inteligente, și poate să le ofere expertiza și uneltele necesare pentru implementarea RPA la scară largă.

”Combinarea serviciilor KPMG cu platforma noastră de automatizare end-to-end ne permite să ne îmbunătățim ofertele către clienții noștri comuni. Capacitatea KPMG de a furniza servicii care susțin organizațiile pe întregul parcurs de automatizare, de la definirea strategiei la îmbunătățirea continuă și inovare, este esențială pentru furnizarea de noi capacități de automatizare”, a precizat Stina Gustavsson, Director Strategic Partnerships EMEA la UiPath.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: