Creativitate Digital Stiri Tech

Soluții pentru evenimente corporate digitale dezvoltate de românii de la Exploratist

ian. 27, 2021 2 min

Soluții pentru evenimente corporate digitale dezvoltate de românii de la Exploratist

Reading Time: 2 minute

Agenția de employee experience Exploratist lansează Digital Stage, o suită de soluții specifice unui eveniment corporate desfășurat în mediul online, în care a investit peste 100.000 de euro.

Suita încorporează tehnologie de ultimă generație și insight-uri UX (user experience) pentru amplificarea interacțiunii, statistici și rapoarte pentru evaluarea succesului, totul bazat pe o platformă digitală dezvoltată de unul dintre jucătorii globali din industrie.

Soluția integrată dezvoltată de Exploratist oferă companiilor posibilitatea să organizeze în mediul digital evenimente corporate, conferințe sau traininguri. Digital Stage propune o abordare bazată pe experiența utilizatorului, folosind elemente vizuale și interactive ce pot fi personalizate pentru a menține participanții conectați.

Contextul actual ne-a afectat direct încă de la primele restricții. 40% din businessul nostru dinainte de pandemie era reprezentat de evenimente corporate offline. 2020 a fost pentru noi un an al adaptării și reorientării. Am pariat pe digitalizarea accelerată într-un domeniu unde aceasta părea aproape imposibilă – organizarea de evenimente corporate. În acest context, am accesat fondurile IMM Invest pentru a digitaliza portofoliul de servicii, iar astăzi avem o suită completă de soluții digitale cu care putem implementa evenimente de orice dimensiune, inclusiv evenimente cu acoperire globală.”

Silviu Petran, Managing Director Exploratist

De ce soluții integrate pentru evenimente digitale

Distanțarea socială provocată de pandemia de COVID-19 a determinat companiile să își regândească strategiile de business și employee experience. Confruntate pentru prima dată cu provocările organizării de evenimente online, multe dintre acestea au realizat că este nevoie de mai mult decât de un laptop și o conexiune la internet pentru a ține angajații și partenerii informați, implicați și motivați.

Noua tehnologie achiziționată de Exploratist pentru organizarea evenimentelor în online oferă companiilor posibilitatea de a menține angajații și partenerii de business conectați, într-o perioadă în care interacțiunea directă este limitată.

Evenimentele mari vor mai rămâne o perioadă în online și era nevoie de o soluție tehnică și creativă care să permită o rată mare de participare, elemente de engagement și, poate cel mai important, posibilitatea de a personaliza, din punct de vedere grafic, experiențele participanților. Soluția noastră, Digital Stage, oferă toate aceste lucruri„, spune Silviu Petran.

Digital Stage include partea de creație, de la insight la concept, grafică și content video, până la studiouri de transmisie pentru live streaming. În același timp, interacțiunea în timp real este integrată prin funcționalități de tipul chat, instant polling, quizz-uri sau sesiuni de Q&A.

Digital Stage include și un modul de raportare avansat cu statistici pentru evaluarea succesului evenimentului virtual. În noul concept pot fi integrate experiențele specifice unui eveniment de business – spațiu virtual dedicat interacțiunii cu presa, agendă, cameră virtuală cu resurse pentru prezentările de business, after event party și networking.

Suita de soluții propusă de Exploratist aduce și costuri mai reduse cu circa 30% în comparație cu un eveniment offline similar.

Exploratist este agenție locală de employee experience care livrează integrat servicii și produse de HR, marketing și digital menite să acopere toate etapele parcurse de angajați într-o organizație, de la onboarding până la comunicare internă, evenimente și programe de engagement.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: