Business Stiri Tech

Parteneriat Sony-Apple pentru piața televizoarelor

19 oct. 2020 2 min

Parteneriat Sony-Apple pentru piața televizoarelor

Reading Time: 2 minute

Sony Europe a anunțat că utilizatorii pot avea acum acces la aplicația Apple TV pe anumite modele de televizoare smart Sony pentru a beneficia de Apple TV+, de canalele Apple TV, de cele mai noi și populare filme, precum și de recomandări personalizate. Aplicația Apple TV a început să fie disponibilă în Europa pe seria XH90 de la Sony din data de 14 octombrie, printr-o actualizare de software, și va fi lansată în curând în alte peste 100 de țări și regiuni.

Ce oferă

Aplicația include Apple TV+, noul serviciu de abonamente video de la Apple, care oferă seriale originale, filme și documentare precum: „The Morning Show”, „See”, „Defending Jacob”, „Ted Lasso”, „Greyhound”, „The Banker”, „Boys State”, și „Beastie Boys Story”. De asemenea, cu ajutorul aplicației Apple TV, utilizatorii se pot abona la canalele Apple TV și obțin conținut la cerere, fără reclame, direct prin aplicația Apple. Mai mult, prin funcția Family Sharing abonamentele la canalele Apple TV pot fi împărțite de până la șase membri ai familiei, utilizând ID-ul și parola Apple personale.

Utilizatorii televizoarelor smart Sony pot naviga prin aplicația Apple TV pentru a cumpăra sau închiria peste 100.000 de filme și emisiuni TV, inclusiv titluri disponibile la rezoluție 4K HDR și compatibile Dolby Atmos.

Modelele selecționate de televizoare Sony suportă AirPlay 2 și HomeKit. Cu AirPlay 2, utilizatorii pot reda clipuri video, dar și alte tipuri de conținut de pe dispozitivele iPhone, iPad sau Mac direct pe televizorul smart. HomeKit oferă o cale sigură pentru ca utilizatorii să controleze televizoarele smart Sony prin intermediul aplicației Home sau prin activarea Siri pe dispozitivele Apple.

Prețuri și oferte

Clienții se pot abona la Apple TV+ în aplicația Apple TV de pe televizoarele smart Sony, dar și de pe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac și alte platforme, inclusiv la adresa tv.apple.com, pentru €4.99/lună. Pentru o perioadă limitată de timp, clienții care achiziționează un nou dispozitiv iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch sau Mac se pot bucura de Apple TV+ în mod gratuit pentru o perioadă de un an.

Aplicația Apple TV se va lansa până la sfârșitul anului pe anumite modele de televizoare Sony lansate în anul 2018, dar și pentru majoritatea modelelor din 2019 și 2020.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: