Marketing

Azi începe Biz SMS Camp, ediția a 15-a

21 iun. 2018 2 min

Azi începe Biz SMS Camp, ediția a 15-a

Reading Time: 2 minute

Revista Biz organizează, în perioada 21-24 iunie, la Pârâul Rece, Biz Social Media Summer Camp (Biz SMS Camp), a 15-a ediție a singurei tabere de social media marketing din România, evenimentul la care profesioniști din companii, experți în social media și influencerii dezbat subiectele hot ale industriei.

Social Media Summer Camp 2018 înseamnă trei zile pline de social media marketing, workshopuri, conferințe, traininguri, dezbateri și networking împreună cu specialiștii de top în comunicarea online și marketing din România. Peste 120 de participanți – oamenii din companii, din agenții, bloggeri, vloggeri și influenceri – se reunesc la Pârâul Rece și analizează strategiile de social media marketing potrivite pentru domeniile în care activează, găsesc împreună căi de rezolvare a situațiilor de criză și rezolvă brief-uri reale oferite de companiile partenere ale evenimentului.

Participanții la eveniment beneficiază de interacțiuni unice atât în sala de conferințe, unde se discută cu cărțile pe față despre starea, evoluția și viitorul social media marketing în România și pe plan global, cât și în afara acesteia, la activările gândite special pentru Biz SMS Camp de către branduri.

Social Media Summer Camp 2018 are loc in perioada 21-24 iunie, la Pârâul Rece. Detalii despre speakeri și programul evenimentului găsiți aici.

Partenerii evenimentului sunt UniCredit Bank, Lillet, Siviero Maria, Banca Transilvania, Profi, Caroli, Condimental by Calif, Alpha Bank, Absolut, Liliac, Nestle, Skol, Coca-Cola, Napolact, Havana Club, TAP Air Portugal, Constantin Nautics, PromIdea. Tabăra este organizată cu sprijinul Grafică și Tipar, TNT România, AD Production și Chilli Ideas. Cafeaua oficială – Fresh Corner by MOL.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: