Marketing Stiri

Parteneriatul care incepe cu “Amintiri din Copilarie”

12 aug. 2015 < 1 min

Parteneriatul care incepe cu “Amintiri din Copilarie”

Reading Time: < 1 minut

Republika preia contul Lagardère Travel Retail, care administreaza magazinele news & convenience Inmedio si Relay si brandurile food service 1 Minute, Le Cafe Inmedio, So! Coffee, Voyage Cafe si Furore!. Serviciile oferite includ strategie si consultanta in comunicare, creatie si dezvoltare de campanii, implementare in-store, dar si comunicare digitala si social media.

Cel mai nou proiect lansat de Republika impreuna cu Lagardère Travel Retail este campania “Amintiri din copilarie”, desfasurata in locatiile 1 Minute din Bucuresti, in perioada 27 iulie – 27 august 2015. Menita sa readuca bucuriile de altadata in viata angajatilor din centrele de business, campania ii provoaca la joaca si ii surprinde cu amintiri dulci in fiecare zi.

Campania de comunicare include o componenta promotionala importanta, meniul “Amintiri din copilarie” pentru doua persoane la pret special – cel mai gustos prilej de a depana amintiri din vacantele de vara. In plus, meniul campaniei vine de fiecare data si cu un cadou dulce garantat, iar la 3 meniuri cumparate clientii fideli pot castiga, in cadrul unei tombole, jocuri Monopoly si Jenga oferite de partenerul Hasbro Romania.

Mascota Monopoly, celebrul mogul cu mustata si joben, le va povesti clientilor luna aceasta despre marile premii.

Si pentru ca 1 Minute si-a propus sa readuca joaca in programul zilnic al clientilor, acestia se pot distra cu jocurile de la “Coltul copilariei”: Hungry Hungry Hippos, Jenga, Monopoly 80 si Monopoly Empire.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: