BizRemote by certSIGN Companii Stiri Tech

Vizite virtuale în UiPath Immersion Lab

29 iul. 2020 3 min

Vizite virtuale în UiPath Immersion Lab

Reading Time: 3 minute

UiPath, compania lider de enterprise Robotic Process Automation software, anunță lansarea unei soluții de streaming care permite clienților, potențialilor clienți și partenerilor să exploreze soluții de automatizare pentru companii, să asiste la demo-uri și să participe la workshop-uri la distanță ca parte a unei experiențe virtuale.

Lansarea marchează prima aniversare a UiPath Immersion Lab precum și un an de inovație centrată pe client în domeniul automatizării și va permite UiPath să continue să ofere sprijin companiilor în ciuda mobilității reduse, arată compania, într-un comunicat de presă.

În martie 2019 UiPath a devenit prima companie furnizor de software RPA care a oferit clienților și partenerilor săi posibilitatea de a testa tehnologia de automatizare a companiei prin experiențe directe, interactive și personalizate în UiPath Immersion Lab din București. Având la centrul său inovația,  misiunea principală a UiPath Immersion Lab este să vină în ajutorul acelor echipe care promovează automatizarea în cadrul companiilor lor și să le sustină în implementarea acesteia la scară largă. De la lansare, UiPath Immersion Lab a găzduit aproximativ 400 de vizite, timp în care echipa sa a creat numeroase proiecte de co-inovare împreună cu clienți și parteneri ai UiPath.

Ca răspuns la provocările de mobilitate cu care se confruntă în prezent comunitatea de afaceri pe fondul COVID-19, soluția online va oferi clienților și partenerilor UiPath acces direct și îmbunătățit la experiențele de automatizare oferite de UiPath Immersion Lab. Dintr-un parcurs unic al Immersion Lab, audiența va accesa la distanță o serie de spații virtuale pentru a participa și interacționa cu echipa acestuia precum și cu experții UiPath. Soluția de streaming folosită este compatibilă cu toate platformele majore de streaming video și de conferințe și plasează participanții în birouri virtuale, unde au acces direct la fiecare prezentator și expert pentru a pune întrebări. După încheierea sesiunilor live, conținutul transmis va fi disponibil la cerere sub forma unui micro-site perfect adaptat pentru a fi reutilizat intern.

„Acum un an am lansat ideea creării unui spațiu în care clienții și partenerii noștri pot cunoaște îndeaproape ‘arta posibilului’ prin intermediul tehnologiei noastre și unde-și pot testa ideile iar răspunsul a depășit orice imaginație. Nimic nu se compară cu emoția de a vedea cum mințile pasionate de automatizare pot lucra îndeaproape și pot visa și executa proiecte de inovație care transformă modul în care clienții noștri își desfășoară operațiunile. Datorită soluției recent lansate, vom putea continua să fim gazdele clienților noștri și să le oferim asistență neîntreruptă de-alungul întregului lor parcurs lor de hiperautomatizare, ajutându-i să accelereze inovațiile digitale într-o perioadă marcată de perturbări majore”, a declarant Boris Krumrey, VP of Automation Innovations la UiPath și designerul conceptului Immersion Lab.

„Experiența online din UiPath Immersion Lab a fost una excelentă pentru PPB, cu sesiuni extrem de informative și o pregătire excelentă facută în avans de către echipa acestuia pentru a se asigura că subiectele erau potrivite pentru etapa în care suntem noi din punct de vedere al proiectelor de automatizare. Ne-a plăcut în mod deosebit faptul că sesiunile au fost adaptate în funcție de nevoile și problemele noastre de afaceri și că ni s-au arătat noi tehnologii care ar putea ajuta la accelerarea parcursului nostru și la rezolvarea unor probleme curente. Mai mult, interacțiunea de la distanță a funcționat bine și a facilitat o colaborarea deschisă. Experiența generală a fost una excelentă și am recomanda-o cu incredere altor companii care doresc să își accelereze parcursul de automatizare și să afle mai multe despre cele mai noi soluții de automatizare ale UiPath”, a spus Oonagh Phelan, Process Automation Implementation Manager la Paddy Power Betfair.

„Am petrecut două zile pline si interesante în UiPath Immersion Lab, explorând inovațiile dezvoltate de UiPath. Am fost bucuroși să avem o experiența directă folosind cele mai noi soluții de automatizare dezvoltate folosind AI și Machine Learning și ca am fost întâmpinați de echipa de experți extrem de dedicată a UiPath Immersion Lab în  București”, a declarat Girish Pai, Director of Strategic Product Management la Ericsson.

„EY și UiPath împărtășesc un angajament reciproc de a conduce transformarea digitală a întreprinderilor, iar UiPath Immersion Lab reprezintă configurația ideală pentru clienți pentru a explora ce pot obține cu ajutorul hiperautomatizării. Transformând experiența într-una complet digitală, UiPath dovedește încă o dată că atât tehnologia sa, cât și viziunea pentru adoptarea acesteia sunt perfect adaptate la viitor”, a declarant Aurelia Costache, Advisory Leader EY România și Intelligent Automation Leader pentru regiunea EY CESA.

UiPath oferă o platformă pentru hiperautomatizare end-to-end, care combină soluția numarul 1 de  leading Robotic Process Automation (RPA) cu o suita completă de funcții, inclusiv extragerea proceselor și analiza de date, care permit fiecărei organizații să-și extindă operațiunile de afaceri digitale cu o viteză fără precedent. Compania a automatizat deja milioane de sarcini repetitive pentru mai mult de 65% din companiile Fortune 500 și 8 din cele Fortune 10.

Numită de curând pe lista 2020 CNBC Disruptor 50, UiPath a fost recunoscută drept compania de tehnologie cu cea mai mare creștere de pe continentul american potrivit FT Americas’ Fastest Growing Companies 2020.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: