MarComm Marketing Stiri

O nouă generație de produse pentru un iluminat inteligent

28/08/2020 2 min read

O nouă generație de produse pentru un iluminat inteligent

Reading Time: 2 minute

Signify a lansat WiZ, o nouă generație de sisteme de iluminat inteligent în Europa. Noua gamă cuprinde becuri inteligente și accesorii la prețuri accesibile, cu o configurare simplă, bazată pe conexiune Bluetooth și Wi-Fi. 

Portofoliul WiZ Connected include becuri și accesorii simplu de instalat. Tot ce trebuie să facă consumatorul este să înșurubeze noul bec WiZ și să descarce pe telefonul mobil aplicația WiZ . Cele mai noi produse sunt dotate cu Wi-Fi și Bluetooth, conectarea devenind astfel mai rapidă și mai sigură. Signify va implementa această caracteristică și pentru următoarele dispozitive WiZ.

Dispozitivele WiZ pot fi controlate și prin comandă vocală, fiind compatibile cu Amazon Alexa, Google Home sau Siri. O altă variantă este utilizarea dispozitivului universal WiZmote, care îi permite consumatorului să controleze luminile și să regleze modurile preferate pentru fiecare încăpere în parte. Mai există și opțiunea instalării senzorului de mișcare WiZ, care garantează aprinderea automată a becurilor la intrarea în încăpere, funcție disponibilă chiar și atunci când conexiunea Wi-Fi este întreruptă. În plus, noul conector WiZ smart plug poate transforma orice bec într-unul inteligent, permițând apoi controlul prin aplicația WiZ sau telecomandă.

WiZ nu stochează date cu caracter personal

Crearea contului și procesul de înregistrare în aplicația WiZ este în întregime anonimă atunci când se realizează prin autentificarea cu conturi Apple, Google sau Facebook. WiZ va obține doar un ID unic, care nu conține informații personale, pe care îl va asocia cu o locuință WiZ. Nu sunt colectate date personale precum nume, numere de telefon, adrese de e-mail. WiZ nu recuperează, nu stochează și nu folosește informații cu caracter personal de la furnizorii utilizați la înregistrare. De asemenea, nu există riscul piratării de informații private, deoarece nu sunt încărcate pe cloud-ul securizat AWS. 

Cu sediul central în Hong Kong, WiZ Connected Lighting Company Limited este o companie de soluții software axată pe furnizarea de produse de iluminat inteligent, cu conectivitate Wi-Fi. Deținută de Signify, lider global în domeniul iluminatului, WiZ se adresează atât consumatorilor, cât și piețelor profesionale din 55 de țări.

Din portofoliul Signify fac parte produse marca Philips, sisteme de iluminat conectat Interact şi serviciile de date.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă