Finanțe Stiri

Patria Bank deschide o sucursală concept în Nusco Tower

10 mai 2017 < 1 min

Patria Bank deschide o sucursală concept în Nusco Tower

Reading Time: < 1 minut

După implementarea fuziunii dintre Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank, cu data de 1 mai 2017, noua bancă anunță deschiderea unei noi agenții în Bucureşti, Patria Bank Nusco, în cladirea Nusco Tower, locaţie în care se vor consolida şi funcţiile centralei Patria Bank în perioada imediat urmatoare.

Noul concept de sucursală reflectă din punct de vedere arhitectural atitudinea și spiritul brandului Patria Bank: autentic, simplu, transparent şi funcţional, arată reprezentanții băncii. În Bucureşti, alte două sucursale Patria Bank au fost renovate în noul concept – Sucursala Ştefan cel Mare şi Sucursala Iuliu Maniu – urmând ca în perioada urmatoare să înceapă un amplu proces de schimbare a fasciilor, şi selectiv redecorare, astfel încât cea mai mare parte din reţeaua de peste 100 de unităţi să poarte însemnele noii banci.

„Ne bucurăm să deschidem agenţia Patria Bank Nusco, a 17-a unitate din Bucureşti, şi să ne consolidam prezenţa în zona de nord a capitalei, o zona aglomerată de birouri cu un bun potenţial de business. Ne dorim să fim cât mai aproape de toate categoriile de clienţi, să le dovedim că suntem un partener cu care se lucrează simplu, usor si rapid.” a declarat Tică Dumitru, Director Direcţia Comercială Retail a Patria Bank. 

Noua agenţie Patria Bank Nusco va fi deschisă de luni până vineri în intervalul 9:00 – 17:00 şi va întâmpina clienţii cu oferte specifice şi toate serviciile financiare avantajoase oferite in reţeaua de unităţi Patria Bank clienţilor persoane fizice și companiilor: depozite, credite de nevoi personale sau ipotecare, credite fără garanții pentru antreprenori, card de debit, servicii de transfer rapid de bani, internet banking și alte servicii de cash management.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: