Editorial

Performanta si pasiune

15 iul. 2015 < 1 min

Performanta si pasiune

Reading Time: < 1 minut

Ma bucur de fiecare data cand intalnesc oameni cu pasiuni, manageri care inteleg importanta unui hobby si care aleg sa nu mearga pur si simplu acasa de la birou si sa doarma.

Astazi, oboseala este cronica si reuseste sa fie prezenta in viata tuturor celor trecuti de 30 de ani. Cu atat mai mult ii admir si-i felicit pe cei care nu renunta la pasiuni si reusesc sa se incarce cu energie si adrenalina facand un sport.

N-am ezitat nicio clipa asadar cand am gandit structura editiei de vara a revistei. Ce sporturi practica managerii si pana unde isi imping limitele a fost ideea principala de la care am pornit.

De la scrima, scufundari, pilotaj de avioane, ciclism, calarie si pana la alergatul la maraton, fiecare manager pe care l-am intalnit a vorbit cu mare placere despre pasiunea lui. Despre modul in care isi petrece serile, weekendurile si momentele libere.

Nu poti iesi altfel din vartejul nebun in care traim astazi. Nu ai cum sa-ti eliberezi pur si simplu mintea la comanda si nimic nu-ti face mai mult bine decat sa te focusezi pe pasiunea ta, sau sa practici sportul preferat.

Mai mult, ceea ce era de necrezut in urma cu doar cativa ani, pasiunile au devenit o parte importanta in CV-uri. Motivul? Ofera informatii despre personalitatea candidatului. Recruiterii stiu astfel ca au in fata un candidat care reuseste sa se detaseze de sarcinile de serviciu si apoi sa revina in forta cu idei creative, out of the box. De asemenea, recrutand candidatii cu hobby-uri, companiile au doar de castigat. Cei mai multi dintre acestia aduc o viziune noua asupra proiectelor si incurajeaza leadershipul si lucrul in echipa.

Credit foto: Amalia Savinescu

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: