Companii Stiri

Peste 7.000 de oportunitati de cariera intr-un singur loc

4 mart. 2016 2 min

Peste 7.000 de oportunitati de cariera intr-un singur loc

Reading Time: 2 minute

Incepe Targul de Cariere (TdC) care ofera in aceasta primavara peste 7.000 de locuri de munca, internshipuri, stagii de practica si oportunitati de voluntariat. Evenimentul va avea loc in lunile martie si aprilie in 7 orase din Romania si Republica Moldova: Brasov, Oradea, Iasi, Chisinau, Sibiu, Cluj-Napoca si Targu-Mures. La TdC participa peste 170 de companii care cauta noi angajati.

„Se cauta personal atat in IT&Software, inginerie, telecom, cat si in relatia cu clientii, servicii financiare, vanzari, retail sau management. Observam o crestere a numarului de joburi, a domeniilor, dar si a companiilor care participa la targurile pe care le organizam. Aceasta e o veste buna pentru noi acum, la ceas aniversar, cand implinim 10 ani de activitate”, declara directorul Targului de Cariere, Louisa Olar.

Compania Atexis se afla in plin proces de extindere si isi propune sa angajeze peste 150 de persoane pana la finalul anului, absolventi de studii superioare tehnice si nu numai, iar vorbitorii de limbi straine sunt cautati de mai multe companii din domeniul serviciilor. Spre exemplu, compania Arvato Bertelsmann are disponibile in acest moment aproximativ 150 de pozitii. „Cautam atat team manageri, cat si customer service representative, recrutori, back office assistants, software advisors. Posturile sunt pentru Brasov si Sibiu. Limbile straine de interes pentru noi sunt germana, engleza, suedeza, norvegiana, italiana, olandeza, finlandeza, spaniola, ucraineana, rusa si franceza”, afirma reprezentantii companiei Arvato Bertelsmann. 

Printre companiile care participa la Targul de Cariere se numara Accesa, Active Job Consulting, Arvato Bertelsmann, Atexis, Bosch, E.ON Business Services, Emerson, CamelWeb, CIE Matricon, Competence Call Center, Delphi, Genpact, Hirschmann Romania, Intacct Development, KFC, Lidl, Kaufland, Siemens, SCC Services Romania, VS Comunication, Yardi Systems, Xerox.

In plus, zeci de organizatii neguvernamentale isi prezinta stagiile de practica, internshipurile si oportunitatile de voluntariat.

Mai multe workshopuri si competitii in IT

La Brasov si la Sibiu au loc seminarii, in timp ce la Cluj si la Iasi candidatii din IT isi pot testa viteza la programare in cadrul competitiilor de Speed Coding Challenge. De altfel, la Cluj-Napoca va avea loc o editie special dedicata domeniului IT&Software la care vor participa zeci de companii.

Targul de Cariere va avea loc in aceasta primavara in Brasov (8-9 martie), Oradea (12 martie), Iasi (15-16 martie), Chisinau (18-19 martie), Sibiu (23-24 martie), Cluj Global (29-30 martie), Targul de Cariere in IT (Cluj-Napoca, 31 martie-1 aprilie), Targu-Mures (6 aprilie).

Detalii despre Targul de Cariere gasiti pe www.targuldecariere.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: