Companii Stiri

Peste 1.000 de alergatori la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor

3 iul. 2015 2 min

Peste 1.000 de alergatori la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor

Reading Time: 2 minute

DHL Express Romania a strans 12 000 de euro (taxe de inscriere si donatii separate) la editia aniversara a evenimentului caritabil Maratonul DHL Stafeta Carpatilor. Sumele vor fi directionate catre Comitetul National Paralimpic, pentru a-i sustine pe sportivii paralimpici romani in drumul lor catre Olimpiada de la Rio din 2016.

Maratonul a fost organizat cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Brasov, pe traseul Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov. Startul a fost dat de fosta campioana olimpica la gimnastica, Andreea Raducan.

“Anul acesta a fost un an deosebit pentru Maratonul DHL Stafeta Carpatilor: s-au implinit 10 ani de la prima editie. Ne bucuram ca, de la an la an, numarul participantilor creste si ca exista mult mai multe persoane pregatite sa alerge nu doar o stafeta, ci un semimaraton si chiar un maraton. Acest lucru se vede si in numarul de inscrieri la probele individuale de 21 si 42 de km. Ii felicit pe toti participantii, care, in ciuda vremii nefavorabile au continuat sa alerge pana la linia de Finish! Stafeta sportivilor paralimpici reprezinta un exemplu pentru noi toti – nu doar ca au dus cursa pana la capat, dar au realizat un timp de exceptie, clasand-use pe locul al III-lea! Felicitari tuturor participantilor pe care ii asteptam cu drag si anul viitor” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania, intr-un comunicat de presa.

„Am participat la maraton cu o echipa de paralimpici, sportivi extraordinari medaliati international. Cu varste cuprinse intre 17 si 36 de ani, fiecare participant a fost incantat sa participe si sa demonstreze ca pasiunea pentru sport nu tine cont de niciun fel de limitari si acestea pot fi depasite cu vointa si efort” a declarat Sally Wood Lamont, Presedinte Comitetul National Paralimpic

Noutatile editiei aniversare tin atat de partea de distractie oferita participantilor cat si sustinatorilor, un concert Smiley, dar si de partea tehnica si digitala: live streaming al competitiei, photo tagging pentru participanti.

Editia 2015 a maratonului a beneficiat de sprijinul si implicarea directa a sportivilor Andreea Raducan, Monica Rosu, Cristi Chivu dar si a mai multor persoane publice care s-au implicat activ participand in echipa de stafeta a persoanelor publice: Carmen Bruma, Jorge, Carmen Negoita, Doru Todorut. In plus, prezentatoare TV Andreea Berecleanu a fost prezenta la start pentru a-si arata sustinerea pentru sportivii paralimpici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: