Companii Stiri Tech

Philips lansează căștile cu funcție activă de anulare a zgomotului de fundal

04/11/2019 2 min read

author:

Philips lansează căștile cu funcție activă de anulare a zgomotului de fundal

Reading Time: 2 minute

TP Vision lansează noile căști wireless Philips PH805, dotate cu o tehnologie de a anula până la 27dB sau, altfel spus, 95% din zgomotul de fundal. Căștile oferă utilizatorului un sunet calitativ, confort și libertate de mișcare într-un design acustic închis și compact fiind disponibile în România începând cu noiembrie 2019.

Active Noise Cancellation, tehnologia Philips de anulare a zgomotului, poate fi activată sau dezactivată cu o simplă atingere. Astfel, utilizatorul are posibilitatea de a alege dacă vrea să audă sau nu ce se întâmplă în jurul său atunci când ascultă muzică.

Tehnologia de anulare a zgomotului (ACN/Active Noise Cancellation)

Căștile PH805 sunt dotate cu două microfoane de feedback în interior şi două de feed-forward în exterior, anularea zgomotului fiind completată de pernele ergonomice din spumă cu memorie moale. Produsul are capacitatea de a reproduce un sunet de înaltă rezoluție fără a fi intercalat de alte sunete externe.

Control total asupra căștilor

Căștile sunt ușor de utilizat datorită controlului tactil, controlului prin butoane fizice și controlului vocal.

Cupele căștilor au butoane de comandă manuale, cât și controale tactile. Glisarea în sus sau în jos pe partea dreaptă a cupei controlează volumul și funcțiile de asistent vocal de bază. Pe de altă parte, redarea, pauza, skip înainte sau înapoi sau efectuarea unui apel se realizează prin butoanele fizice.

Design facil și pliabil

Datorită plierii inteligente, căștile PH805 sunt perfecte în caz de depozitare sau transport, fiind unul dintre cele mai ușoare modele din categoria căștilor wireless ANC, cu montare peste ureche, cântărind doar 235 grame.

Playlist-ul telefonului, tabletei sau laptopului poate fi accesat fără cabluri, căștile conectându-se wireless prin Bluetooth 5.0.

PH805 au o durată de viață a bateriei de până la 30 de ore și opțiunea unei conexiuni prin cablul extra audio inclus în pachetul de accesorii. Astfel, utilizatorul poate folosi în continuare căștile, chiar și atunci când rămân fără baterie, modul analogic permițând totodată conexiunea la sistemele de divertisment puse la dispoziție de companiile aeriene.

Căștile PH805 se remarcă prin tehnologii de ultimă generație, funcționalitate, aspect și caracteristici premium pentru segmentul mediu al pieței de căști wireless ANC, la un preț competitiv de 179,99 euro.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă