BizRemote by certSIGN CSR Stiri

Philip Morris donează 1 milion de dolari pentru Crucea Roșie

27 mart. 2020 < 1 min

Philip Morris donează 1 milion de dolari pentru Crucea Roșie

Reading Time: < 1 minut

Grupul american Philip Morris donează 1 milion de dolari pentru Crucea Roșie Română, care îi va folosi pentru a cumpăra echipamente necesare în lupta contra pandemiei de COVID-19.

Crucea Roșie va cumpăra cu ajutorul acestei donații 3 aparate de testare COVID-19 cu 5.000 de kit-uri de testare, 10 aparate de ventilație, 1.000 de perechi de ochelari de protecție, 100.000 de măști medicale și 5.000 perechi de mănuși.

Philip Morris, cel mai mare producător de produse din tutun la nivel global, are la Otopeni o fabrică în care a investit 490 de milioane de euro pentru a o converti într-o unitate de producție a heets (rezervele din tutun) care se folosesc împreună cu IQOS, dispozitivul revoluționar al Philip Morris International care încălzește tutunul în loc să îl ardă.

În fabrica din Otopeni, activitatea de producție continuă, dar în condiții foarte stricte de igienă, dezinfecție și sprijin medical pentru angajați: cabinet medical deschis 24/7, monitorizarea temperaturii în permanență și măsuri suplimentare de igienizare a microbuzelor care asigură transportul angajaților către fabrică.

În întreaga fabrică și inclusiv la cantină s-au luat măsuri pentru ca interacțiunile între angajați să fie cât mai reduse, iar distanța de minimum 1 metru să poată fi respectată. Angajații din departamentele care oferă suport fabricii din Otopeni lucrează de acasă, în funcție de organizarea internă a fiecărui departament.

5 Comments
 1. Petra Draganovici
  Un gest de solidaritate imens! Multumim din suflet!
 2. Olivia Stănescu
  am citit si ca Philips Morris si compania sa de medicamente pe baza de plante incearca sa creeze si remediu pentru acest virus ucigas! Merita toata admiratia noastra!
 3. Stefan Popescu
  Tot respectul pentru Morris! Eu am lucrat la una dintre firmele sale pana sa ma reprofilez si am doar cuvinte de lauda pentru acest om
 4. Andrei
  Felicitari!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: