Companii Stiri

Pizza Hut Delivery ajunge la 15 unităţi în România

8 aug. 2017 < 1 min

Pizza Hut Delivery ajunge la 15 unităţi în România

Reading Time: < 1 minut

Lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery îşi continuă extinderea cu cea de-a doua locaţie deschisă în sectorul 6 al Capitalei, în cartierul Drumul Taberei. Cu ocazia acestei inaugurări, numărul total al unităţilor Pizza Hut Delivery în România ajunge la 15.

Cu o investiţie de peste 200.000 de euro, noul Pizza Hut Delivery este amenajat în stilul caracteristic brandului şi dotat cu cele mai noi utilaje şi facilităţi. Deschiderea unităţii din cartierul Drumul Taberei înseamnă crearea a peste 20 de locuri de muncă noi ce oferă diverse beneficii angajaților, printre care bonusuri de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea și program flexibil.

Noul Pizza Hut Delivery este situat pe str. Valea Oltului nr. 195-197, în incinta hypermarketului Kaufland şi are o suprafaţă de peste 100 mp. 

Pizza Hut Delivery a lansat anul acesta programul de extindere în sistem de franciză, prin care își propune să deschidă noi locații în marile orașe din țară și să ajungă la un număr de peste 30 de unități, în următorii 3 ani. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: