Marketing Stiri

Colectia sport New Yorker

11 mart. 2015 < 1 min

Colectia sport New Yorker

Reading Time: < 1 minut

NEW YORKER Athletics_1Brandul de moda New Yorker a lansat cea mai noua colectie de primavara-vara din propria linie de haine sport “New Yorker Athletics”, dedicata atat femeilor cat si barbatilor.

Gama de produse disponibila in 39 de tari include pantaloni, tricouri, bustiere, jachete si pantofi sport si este ideala atat pentru activitati sportive cat si pentru tinute de strada casual.  Pe langa negrul clasic si tonuri de gri, colectia este dominata de culori puternice precum Swimming Pool (albastru deschis), Sunset Pink (roz puternic) si Deep Ocean (albastru puternic). Acestora li se adauga detalii Lemon (verde neon)

New Yorker si-a lansat propria linie de imbracaminte sport in toamna trecuta.  

Produsele “New Yorker Athletics” sunt disponibile in 5 masuri, de la XS la XL, iar pantofii sport pot fi gasiti de la masura 36 pana la masura 42.

Sedinta foto pentru noua colectie a avut loc in luna ianuarie. Avand ca tema “Orasul ca un loc de joaca”, pozele au fost facute pe strazile Berlinului.

New Yorker este prezent in Romania din anul 2007 cu primul magazin deschis la Cluj Napoca. Cel mai mare magazin este in Arad, avand o suprafata de aproximativ 1.500 de metri patrati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: