fbpx
CSR Stiri

Plătești intrarea la muzeu cu două becuri arse1 min

13/10/2020 < 1 min read

Plătești intrarea la muzeu cu două becuri arse1 min

Reading Time: < 1 minut

De Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice, sărbătorită pe 14 octombrie, Asociația Recolamp îți oferă acces gratuit la MARe (Muzeul de Artă Recentă). Acest lucru este posibil dacă aduci două becuri arse, în perioada 14 – 18 octombrie.

Vizitatorii vor putea lăsa becurile arse în una dintre cele două zone de colectare ColțVerde special amenajate în muzeu. Cei care își doresc să continue acest demers în orice zi, nu doar de Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice, pot descărca aplicația ColțVerde, unde vor găsi harta punctelor de colectare cu cele mai apropiate centre comerciale, retail, magazine electrice sau magazine de bricolaj unde pot aduce becurile arse pentru reciclare. Aplicația poate fi descărcată din App Store și Google Play.

La nivel național, Asociația Recolamp a dezvoltat în decursul anilor peste 2.500 de puncte de colectare selectivă destinate utilizatorilor casnici. 

Foto: © Blacksnake | Dreamstime.com

One Comment
  1. […] Ziua Internationala a Deseurilor Electrice, sarbatorita pe 14 octombrie, Asociatia Recolamp iti ofera acces la muzeu in schimbul a doua becuri […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *