Analize Business Stiri Tech

Platformă de analiză a impactului COVID-19 la nivel mondial, cu acces gratuit

6 mai 2020 < 1 min

Platformă de analiză a impactului COVID-19 la nivel mondial, cu acces gratuit

Reading Time: < 1 minut

SAS a lansat COVID-19 Data Analytics Resource Hub, o platformă de resurse gratuite, menită să ajute companiile și populația să lupte împotriva noului coronavirus.  Platforma oferă numeroase resurse și instrumente gratuite bazate pe analytics pentru a combate pandemia în trei etape: Reacție, Revenire și Reinventare. Utilizatorii platformei pot monitoriza cele mai recente statistici globale și pot accesa date în timp real despre Covid-19 și soluții de analiză avansată pentru a descoperi tendințe și informații noi.

Informațiile în timp real despre Covid-19 sunt disponibile gratuit iar utilizatorii au posibilitatea de a transforma cele mai recente statistici în grafice și diagrame interactive, reușind să identifice locația, statusul și nivelul de răspândire a virusului oriunde pe glob.

Studiile de caz disponibile pe platformă oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu asupra modului în care clienții și partenerii SAS utilizează soluțiile de analytics pentru a vizualiza, previziona și pentru a lua decizii informate, care vor ajuta la crearea unui prezent mai sigur și a unui viitor fără Covid-19. Spre exemplu, centrul medical din Cleveland folosește modele predictive pentru a ajuta spitalele să planifice nevoile curente și viitoare de echipamente și medicamente, iar Institutul Robert Koch utilizează platforma de previzionare,implementată în doar câteva zile, pentru a monitoriza și optimiza resursele indispensabile precum ventilatoarele și paturile de terapie intensivă.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: