Marketing Stiri

Platforma de design Bannersnack devine Creatopy

8 feb. 2021 2 min

Platforma de design Bannersnack devine Creatopy

Reading Time: 2 minute

Platforma de proiectare Bannersnack face upgrade la Creatopy, dezvăluind un nou brand, cu opțiuni avansate.
Creatopy.com, platforma de producție vizuală eficientă care oferă o experiență intuitivă pentru oamenii de comunicare, permite persoanelor și echipelor să creeze cu ușurință imagini publicitare captivante pentru medii creative multi channel.

Înființată inițial în 2008 sub numele de Bannersnack, compania care s-a concentrat inițial pe crearea de publicitate prin bannere, are acum peste 4 milioane de utilizatori în întreaga lume.

Dispunând de capacități avansate de automatizare și personalizare, împreună cu o bibliotecă în continuă creștere de șabloane și elemente vizuale, Creatopy oferă comunicatorilor și mărcilor instrumentele de care au nevoie pentru a-și declanșa călătoria creativă și pentru a-și menține conținutul vizual organizat și mereu pe brand.

Câteva dintre caracteristicile de bază ale Creatopy sunt:
Generare de design instant
Animație personalizată
Managementul fluxului de lucru creativ
Creatopy va fi condus în continuare de CEO și Antreprenor, Gabriel Ciordas și este format din 120 de angajați în două birouri situate în Oradea și San Francisco.

Gabriel Ciordas, CEO la Creatopy, a declarat: „Când a fost fondată inițial Bannersnack, numele reflecta funcția de bază a produsului: de a ajuta companiile să creeze bannere, rapid și ușor. Ne-am adaptat și am evoluat pe măsură ce industria s-a schimbat și noile tehnologii au venit în prim-plan, prin urmare, numele Bannersnack nu a mai rezonat cu ceea ce oferim. Platforma a fost extrem de reușită, ajungând la primul milion de utilizatori în doi ani și la primul său venit de milioane de dolari în 2012. Acest lucru a fost realizat cu mai puțin de 100 de angajați și fără investiții externe.
„Oferta s-a dezvoltat acum într-o platformă de proiectare cuprinzătoare, împuternicind comunicatorii și echipele să-și rezolve nevoile de design grafic, printr-o experiență creativă bine realizată, acoperind totul, de la imagini de pe rețelele sociale, anunțuri grafice, conținut video și materiale tipărite. Suntem extrem de încântați că realizarea noastră se reflectă acum în numele nostru, odată cu lansarea Creatopy.”

Despre Creatopy:
Citiți mai multe aici: https://blog.creatopy.com/welcome-creatopy
Pentru mai multe informații vă rugăm să o contactați pe Ioana Ciobanu la ioana.ciobanu@creatopy.com.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: