Stiri Tech

Orange Smart store nr.9

aug. 8, 2016 < 1 min

Orange Smart store nr.9

Reading Time: < 1 minut

Orange a deschis un nou smart store, în București, un concept de magazin  în care broșurile și pliantele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale. Este împărțit în zone precum „Shop” – unde pot fi găsite produsele Best Deal, dar și accesoriile, telefoanele și tabletele din oferta comercială, sau zone precum biroul „Expres”, unde clienții pot solicita informații, face sesizări, schimba SIM-ul sau prelua produsele comandate online.

Noul smart store se află în Plaza Mall.

Orange2

În universul „Acasă” clienții pot testa serviciul Orange Home TV și dispozitive inteligente precum becuri ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicații mobile. Tot acolo pot descoperi și testa soluția Orange Smart home.

De asemenea, clienții pot să își programeze vizita în magazin în prealabil direct de acasă, din aplicația Contul meu Orange, unde au opțiunea de a verifica și stocul produselor dorite.

Până în acest moment, opt alte magazine Orange au fost deschise cu noul concept în Arad, Bacău, București – Băneasa și Afi Cotroceni, Cluj-Napoca, Iași, Oradea și Timișoara.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: