Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Platformă de troc între freelanceri și antreprenori locali

22/04/2020 2 min read

Platformă de troc între freelanceri și antreprenori locali

Reading Time: 2 minute

NO.MAD Talks a lansat NO.MAD Kind Market, o platformă de schimb de produse și servicii între freelanceri și antreprenorii locali. Este vorba despre un proiect care își propune să faciliteze colaborarea, într-o perioadă în care freelancerii au timp, expertiză și abilități de oferit iar antreprenorii și afacerile locale au nevoie de consultanță și servicii de marketing și comunicare, mai ales dacă au făcut trecerea business-ului din offline în online.

“Să muncești câteva ore și să primești cafea de specialitate de la coffee shop-ul tău preferat, un coș cu legume proaspete sau produse de îngrijire realizate handmade nu sună chiar rău, nu? Iar, pe de altă parte, să ai sprijinul și know-how-ul unui specialist care să te ghideze rapid și eficient pentru a fi vizibil în online, în serviciile căruia poate nu ți-ai permite să investești pe timp de criză e o oportunitate excelentă de creștere.”, explică ideea platformei Iunieta Sandu, fondator NO.MAD Talks.

Freelancerii care vor să-și pună la dispoziție serviciile în schimbul altor servicii sau produse, afacerile locale care oferă produse pentru diverse servicii de marketing și comunicare, antreprenorii care au nevoie de consultanță din partea freelancerilor și companiile care au nevoie de servicii din partea freelancerilor și oferă produse sau servicii în schimb își pot înregistra cererea și oferta pe NO.MAD Kind Market. Echipa NO.MAD Talks centralizează nevoile și ofertele primite de la freelanceri, antreprenori și afaceri locale, face un matching între ele iar în fiecare zi de marți, toți cei înscriși vor primi o propunere cu oamenii care au nevoie de ajutorul lor și cu cei potriviți să-i ajute.

NO.MAD Talks este un eveniment lunar de networking și educație dedicat freelancerilor și antreprenorilor la început de drum, fondat de Iunieta Sandu. De la declanșarea stării de urgență, toate întâlnirile au avut loc online. Următoare întâlnire online are loc vineri, pe 24 aprilie, cu o întâlnire despre creativitate în care Anca Ghinea, Creative Manager, fost editor colaborator al revistei FEMEIA, inițiatoare a site-ului kreatoria.ro.

Meetup-urile sunt gratuite, iar locurile se rezervă completând acest formular

Participanții primesc cu o zi înainte de meetup pe e-mail toate detaliile tehnice de care au nevoie pentru a intra în conferință. 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă