Business Companii Stiri Tech

Platforma românească Procesio, bazată pe No-Code, se lansează pe piețele internaționale

31 mart. 2021 < 1 min

Platforma românească Procesio, bazată pe No-Code, se lansează pe piețele internaționale

Reading Time: < 1 minut

Dezvoltată de la zero de o echipă dedicată din cadrul companiei Ringhel, platforma Procesio permite oricărei companii să își automatizeze procesele de business fără a aloca resurse mari la nivelul echipelor IT. Din acest moment, timp de 3 luni, utilizatorii ce fac parte din perioada de lansare privată a platformei vor avea acces la funcționalitățile acesteia, putând să testeze și să descopere produsul înaintea lansării publice ce va  avea loc la 1 iulie 2021.

Fiecare companie, indiferent de specificul ei, se confruntă zilnic cu sarcini repetitive pe care le rezolvă manual. Fie că vorbim despre operațiuni, activități de marketing, servicii clienți, facturare sau dezvoltarea afacerii, toate departamentele au de-a face cu provocări legate de managementul timpului. Procesio este platforma care le vine în întâmpinare, permițând utilizatorilor să creeze prototipuri, să testeze și să implementeze procese de automatizare cu rapiditate și flexibilitate.

Viziunea pentru dezvoltare

Pentru anul 2021, Procesio poate reprezenta backend-ul pentru orice software, aplicație sau serviciu, eliminând necesitatea proiectării și implementării unor arhitecturi software complicate și scalabile.

Fondată în anul 2020, Procesio este o platforma (PaaS) ce are la bază tehnologia No-Code, dedicată atât persoanelor tehnice, cât și profesioniștilor non-tehnici. Platforma se focusează pe colaborarea echipelor, este ușor de utilizat și ajută în dezvoltarea eficientă a programelor software calitative. PROCESIO permite integrări ample, cu funcții care oferă mai multă flexibilitate pentru automatizarea proceselor de business

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: