Lifestyle Stiri

Pop-up store Qatar Airways, la Promenada Mall

30 ian. 2019 2 min

Pop-up store Qatar Airways, la Promenada Mall

Reading Time: 2 minute

Qatar Airways a deschis, la Promenada Mall, un pop-up store pentru cei pasionați de călătorii. Timp de 4 zile, până pe 2 februarie 2019, pasionații de călătorii pot veni aici pentru a căuta inspirație pentru vacanțele lor în destinații îndepărtate și se pot înscrie la concursul organizat de Qatar Airways, arată compania, într-un comunicat de presă.

Până pe 2 februarie Qatar Airways așteaptă toti pasionații de călătorii la standul amenajat în Promenada Mall la etajul 1, zona Intersport, pentru o călătorie în jurul lumii. Toți cei care ajung aici, în funcție de ora la care vor vizita zona Qatar Airways vor putea să citească despre destinații exotice, să își facă un tatuaj cu henna sau să își scrie numele cu caractere japoneze. Începutul anului este cea mai bună perioadă pentru a contura planul de vacanțe așa că echipa Qatar Airways va fi pregatită să ofere cele mai bune sfaturi despre călătorii.

Marele Premiu: o vacanță pentru două persoane, 7 nopți, în Thailanda

Toți cei care vor ajunge în zona Qatar Airways din Promenada Mall vor intra în cursa pentru a câștiga o vacanță pentru două persoane în Thailanda. Tot ce trebuie să facă pentru a se înscrie în concurs este să completeze un formular și să se înscrie la newsletterul Qatar Airways. Regulamentul complet al concursului este disponibil în cadrul standului.

Qatar Airways, linia aeriană națională a statului Qatar, este una dintre cele mai dinamice companii aeriene, având una dintre cele mai tinere flote din lume. Aflat în al 19-lea an de funcționare, Qatar Airways dispune de o flotă modernă, formată din 190 de aeronave, care deservesc peste 150 de destinații de afaceri și de vacanță, pe șase continente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: