Business Companii Stiri

Alexandrion Group cumpără o companie din Cipru

iul. 10, 2019 2 min

Alexandrion Group cumpără o companie din Cipru

Reading Time: 2 minute

Alexandrion Group achiziționează pachetul de acțiuni majoritar în cadrul V.M. Cavaway printr-un acord strategic. Pentru finalizarea acordului, cele două companii  așteaptă acum aprobarea Consiliului Concurenței din Cipru.

Cavaway se alătură grupului Alexandrion pentru a-și îndeplini viziunea de a deveni una dintre cele mai importante companii pe piața băuturilor din Cipru, focusându-se pe dezvoltarea portofoliului, inovarea și îmbunătățirea operațiunilor.

Prin noul parteneriat cu Cavaway, Alexandrion Group își pune amprenta pe piața locală din Cipru și recunoaște oportunitățile de afaceri ale insulei. Scopul pareneriatului se aliniază celor două companii: servicii de primă clasă și produse calitative pentru clienți și consumatori.

Grupul nu ar fi putut găsi un partener mai potrivit în Cipru decât Cavaway, sunt de părere reprezentanții conducerii Alexandrion Group: Nawaf Salameh, Președinte și Fondator și Stelios Savva, CEO al Grupului.

“Este o mare provocare pentru Cavaway să se afle sub umbrela unuia dintre cele mai mari și prestigioase Grupuri producătoare de băuturi”, a declarat Vassos Moiseos, Administrator al Cavaway.

Alexandrion Group a decis deschiderea biroului de operațiuni globale în Cipru în 2017, având deja o prezență notabilă a produselor sale în peste 50 de țări din lume. Anul trecut, Grupul a înființat o reprezentanță în Brazilia care gestionează operațiunile din America de Sud și construcția celei mai mari distilerii în New York.

Foto: © stockcreations | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: