Management Stiri

Praktiker România are un nou director general

01/03/2017 < 1 min read

Praktiker România are un nou director general

Reading Time: < 1 minut

Miroslaw Huczek a fost numit în funcția de director general al Praktiker România începând cu luna martie a acestui an, anunță compania, într-un comunicat de presă.

Miroslaw Huczek este originar din Polonia, fiind absolvent al Universităţii de Economie din Cracovia. În vârstă de 43 de ani, Miroslaw Huczek şi-a început activitatea în domeniul DIY în anul 2005, având o experienţă de peste 11 ani în companii precum: Praktiker Polonia (Director de Vânzări), OBI Polonia (Director de Vânzări) şi BauMax Bulgaria (Director General).  Miroslaw Huczek vorbeşte fluent limbile polonă, germană şi engleză.

„Este o onoare pentru mine să ocup această funcţie în cadrul Praktiker România şi cred că experienţa pe care am obţinut-o anterior reprezintă un plus de care va beneficia compania la nivel local. Consider că viziunea Praktiker România este complementară cu viziunea mea despre ce înseamnă DIY şi sunt convins că urmează proiecte memorabile pentru piața locală”, a spus  Miroslaw Huczek, Director General Praktiker România.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă