Companii Stiri

Praktiker Vitan, reamenajat cu 400.000 de euro

iul. 7, 2016 3 min

Praktiker Vitan, reamenajat cu 400.000 de euro

Reading Time: 3 minute

Retailerul de bricolaj Praktiker a redeschis magazinul Praktiker Vitan din Bucuresti, primul magazin din retea care a trecut printr-un proces de remodelare, dupa o investitie de peste 400.000 de euro.

“Reamenajarea magazinului conteaza foarte mult, iar remodelarea magazinului Vitan m-a facut sa redescopar unele produse. Clientii au acces mult mai simplu si mai rapid la produsele cautate, primind informatii suplimentare la anumite produse, prin intermediul afiselor locale de vanzare si prin oferirea de idei de amenajare in zonele expo imbunatatite din interiorul magazinelor”, a declarat Isabelle Pleska, director general Praktiker Romania, la redeschiderea magazinului Praktiker Vitan.

Potrivit Isabellei Pleska, Praktiker are un plan de reamenajare a 10 magazine in acest an, bugetul alocat fiind de circa 4 – 5 milioane de euro.

Praktiker Vitan, aflat in Bucuresti, Soseaua Vitan-Barzesti nr. 7A, este primul magazin in care cumparatorii pot sa testeze aceasta noua abordare, urmand ca, ulterior, proiectul de remodelare sa fie implementat si in celelalte magazine Praktiker din Bucuresti si din tara. Reamenajarea Praktiker Vitan a inceput in luna martie a acestui an.

etichete info“Vrem sa oferim cumparatorilor solutii pentru tot ce inseamna reamenajare, renovare, decorare. Am analizat obiceiurile clientilor care ne trec pragul magazinelor si oferim o experienta imbunatatita de cumparare”, a aratat Cornelia Gheorghe, director achizitii Praktiker Romania. Ea a aratat ca odata cu remodelarea magazinului, clientii vor gasi game de produse noi, din toate categoriile: entry, middle sau high.

Zonele expo au fost imbunatatite – spre exemplu, a explicat Cornelia Gheorghe, in zonele cu produse sanitare, mobila si decoratiuni se afla showroom-uri de la care clientii se pot inspira pentru idei de amenajare.

Isabelle Pleska a aratat ca reamenajarea a adus un concept nou de semnalistica in magazin – afisele de orientare sunt pozitionate mai vizibil, cele de pret sunt mai dinamice si uniforme, iar promotiile pot fi observate cu usurinta inca de la intrarea in magazin, dar si o strategie noua de merchendising, produsele fiind aranjate la raft in asa fel incat sa faciliteze procesul de cumparare.

faiantaTotodata, produsele mai complicate, care necesita mai multe informatii detaliate la achizitie, sunt insotite de informatii locale de vanzare. Evident, daca informatiile afisate nu sunt suficiente, angajatii magazinului sunt la dispozitia clientilor pentru detalii si sfaturi. Asa am aflat ce fel de faianta este in tendinte in acest an si cum poti da impresia de spatiu in incaperile mai mici. “Intr-o bucatarie mica, placile de faianta trebuie sa fie mai mari, taiate logitudinal si cu marginile finisate. Asa se creaza impresia de spatiu mai larg”, ne-a explicat Constantin Ionescu, manager sortiment.

Praktiker Romania a decis sa inceapa procesul de remodelare cu Praktiker Vitan, ca urmare a potentialului pe care il are acest magazin. Gratie pozitionarii bune, in zona de sud a Capitalei, magazinul este vizitat zilnic de un numar de aproximativ 1.000 de cumparatori. In plus, procesul de remodelare coincide cu aniversarea a 10 ani de la deschiderea acestui magazin, in 2006.

Promotii speciale cu ocazia redeschiderii

Pentru a marca redeschiderea, in perioada 7 – 24 iulie, in magazinul Praktiker Vitan, cumparatorii vor putea sa se bucure de: preturi speciale la produsele de sezon, vanzarea de vopsea, ciment, mortar si gips mortar direct din cele patru camioane amplasate in parcarea magazinului sau de posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi la Carrefour din Vitantis Shopping Center.

In plus, clientii care detin un card de fidelitate si fac cumparaturi din Praktiker Vitan in aceasta perioada, pot castiga una din cele cinci excursii de doua persoane in Turcia. Cei care achizitioneaza produse Firos intra automat in tragerea la sorti pentru a castiga una din cele 10 biciclete, iar cei care achizitioneaza de minimum 50 de lei au posibilitatea sa castige produse DIY sau alte cadouri.

Praktiker are 27 de magazine in 23 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: decoratiuni pentru interior si exterior, produse de gradinarit si materiale de amenajari; produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: