Lifestyle Stiri

Prestige Tours lansează zboruri charter către Iordania

11 ian. 2018 3 min

Prestige Tours lansează zboruri charter către Iordania

Reading Time: 3 minute

iordania dreamstime s 13380701Prestige Tours, parte din grupul turc Calypso Tour și turoperator exclusiv pe Turcia, lansează începând cu luna martie zboruri charter către stațiunea Aqaba din Iordania.

După succesul înregistrat cu vacanțele în Turcia, turoperatorul Prestige Tours a decis să introducă în ofertă sejururi cu zboruri charter către stațiunea de la Marea Roșie, cu plecări săptămânale din București în perioada martie-iunie 2018. Tarifele unui sejur de șapte nopți în Iordania vor fi disponibile pentru piața românească începând de săptămâna viitoare, având incluse zbor direct cu compania aeriană de linie Royal Jordanian Airlines, cazare la hoteluri de patru și cinci stele, taxele de aeroport, transferurile precum și program de vizitare. Prestige Tours estimează că un număr de 5.000 de turiști români vor opta pentru un sejur în Aqaba în primul an de operare.

“Mizăm pe Iordania pentru că am observat că interesul turiștilor români a crescut pentru această destinație, fiind una dintre cele mai bogate din punct de vedere turistic și una dintre cele mai sigure țări din lume. De asemenea, Iordania este o alternativă bună pentru turiștii care vor o vacanță la plajă primăvara, în resorturi cu servicii all inclusive, un zbor mai scurt de patru ore și să viziteze unele dintre cele mai apreciate atracții turistice la nivel mondial”, declară Elena Anghel, managing director Prestige Tours.

În 2016, Prestige Tours a extins numărul de curse din afara Bucureștiului, lansând către Antalya, destinația sa principală, charter din Suceava. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor din această destinație, respectiv Cluj-Napoca și Arad, a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2018 și să introducă charter către Antalya și din Craiova. ”După rezultatele vânzărilor în perioada de Early Booking, înregistrate până în prezent, stațiunea turcească este foarte bine vândută în țară. Tot ca noutate, vom introduce un zbor charter către Bodrum din Suceava, pe lângă cel existent din București, care de altfel este solicitat de turiști”, spune Elena Anghel.

“Datorită cererii mari pentru sejururi în Turcia și a gradului mare de ocupare pe zborurile charter pe care le avem, am decis să ne axăm pe o nouă linie de business. Marmaris și Didim sunt primele destinații pe care le operăm cu autocarul, însă în funcție de rezultate luăm în calcul să lansăm și alte destinații”, spune Elena Anghel, managing partner Prestige Tours.

Tot în 2018, Prestige Tours introduce o nouă linie de business – transport cu autocarul către stațiunile Marmaris și Didim, cu cinci plecări săptămânale din București și Craiova. Pachetul mediu costă 70 euro/persoană, preț care include catering la board. Pentru că se dorește o difernțiere, autocarele Prestige Tours sunt limitate la un maximum de 40 de pasageri.

Cursele cu autocarul spre litoralul turcesc vor fi operate în perioada mai-octombrie 2018, fiind opțiunea ideală pentru turiștii cu frică de zbor și pentru cei care nu vor să fie constrânși de sejurul standard de șapte nopți cu zbor charter.

Cu 28 de ani experiență în turism și un renume ireproșabil, Prestige Tours este o agenție turoperatoare de prin rang în România. De-a lungul anilor, compania s-a poziționat ca un deschizător de noi destinații pe piața românească. Prestige Tours a fost primul turoperator care a creat pachete charter spre destinații precum Dubai, Insulele Grecești, Cipru, Egipt, Mallorca, Tenerife și Maldive. În prezent, Antalya este destinația vedetă pentru Prestige Tours. În martie 2016, Prestige Tours a fost preluată de Calypso Tour, unul dintre cei mai mari turoperatori din Turcia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: