Antreprenori by eMAG Business Companii

Prestigiul de furnizor regal, reconfirmat pentru apa de izvor Cumpăna

20 oct. 2020 2 min

Prestigiul de furnizor regal, reconfirmat pentru apa de izvor Cumpăna

Reading Time: 2 minute

Statutul de Furnizor al Casei Regale, o recunoaștere ce înnobilează și impune furnizarea de produse și servicii de înaltă calitate, a fost reconfirmat de Casa Regală pentru apa de izvor oferită de Cumpăna, în luna Octombrie 2020.

Calitatea de furnizor este acordată persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală, timp de cel puțin un an. În această perioadă, furnizorii sunt atent evaluați atât din punct de vedere al calității produselor și serviciilor cât și al constanței, seriozității și profesionalismului de care furnizorii dau dovadă. În consecință, calitatea de furnizor nu implică aspecte juridice, politice sau comerciale și nu este expresia unui parteneriat, ci o diplomă care recunoaște că serviciile sau produsele persoanei sau companiei comerciale au fost solicitate și apreciate de către Casa Regală.

“Am primit această recunoaștere pentru prima dată în 2017, în prezența Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei, ca semn de apreciere a apei Cumpăna. Având un produs microbiologic pur, Cumpăna este singura companie din România care nu intervine absolut deloc asupra calității apei. Este singura apă disponibilă pe scară largă care nu este tratată cu clor sau alte substanțe chimice, nu conține conservanți sau dezinfectanți, nu este osmozată și nu este carbonatată. Avem un produs 100% natural, apreciat de consumatori la adevarata sa valoare.” a declarat Corina Georgescu, Marketing Manager al Cumpăna 1993.

Reconfirmarea statutului de Furnizor a Casei Regale este o apreciere care încurajează producătorii locali în păstrarea unui standard înalt al calității produselor sau serviciilor pe care le oferă, dar și în continuarea investițiilor în dezvoltare, obiective pe care Cumpăna le pune în practică în fiecare an.

„Ne desfășurăm activitatea cu și pentru oameni iar prin serviciile și produsele oferite dorim să aducem o contribuție pozitivă în viața lor. Ne asigurăm în permanență de menținerea calității produselor și serviciilor noastre, în conformitate cu cele mai recente standarde internaționale, efort atestat prin certificările oferite de International Taste Institute”

Apa Cumpăna este îmbuteliată în 3 centre locale, aflate în Cizer (Sălaj), Sacoșu Turcesc (Timiș) și Ștefănești (Ilfov), locații unde procesele de extracție, îmbuteliere, transport și livrare păstrează pe deplin naturalețea apei filtrate de straturile geologice succeșive. La conținutul natural al apei nu se adaugă clor, substanțe chimice sau conservanți. Este singura apă românească disponibilă pe scară largă, care nu conține substanțe chimice sau bactericide, având un conținut de minerale echilibrat și fiind recomandată tuturor persoanelor. Prin cele 18 de puncte de lucru din București, Constanța, Brașov, Arad, Bacău, Iași, Ploiești, Pitești, Craiova, Galați, Cluj, Sibiu, Buzău, Deva, Timișoara, Satu Mare, Oradea, Tg. Mureș și Călărași, Cumpăna asigură livrarea produselor și serviciilor la nivel național. Cu un know-how de peste 27 de ani, produsele și serviciile Cumpăna sunt îmbunătățite continuu prin alinierea la cele mai exigente cerințe de calitate dar și prin aderarea la cele mai noi tendințe ale pieței.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: