fbpx
Marketing Stiri

Se lansează #ZongaInternational2 min

28/11/2017 2 min read

Se lansează #ZongaInternational2 min

Reading Time: 2 minute

După cinci ani pe piața din România, aplicația de muzică Zonga se lansează la nivel internațional pe 1 decembrie 2017. Aplicația va fi disponibilă și pentru cei peste 5 milioane de români din întreaga lume.

Românii din străinătate vor putea descoperi pe Zonga peste 50.000 de melodii (aproximativ 4.000 de ore de muzică 100% românească). 

Pentru a promova noul serviciu, luna noiembrie a fost luna în care a fost lansată harta interactivă #ZongaInternational. Asttfel, românii de pretutindeni au putut trimite poze din întreaga lume cu melodii românești pe care își doresc să le asculte pe Zonga. Până acum, pozele #ZongaInternational au reușit să ajungă pe patru continente (Europa, America de Nord, Asia și Africa), iar unele dintre cele mai frumoase materiale primite au fost cele din Bagdad, Dublin, Londra și Aarhus. Planurile pentru lansare nu se opresc aici:

”Am vorbit cu mulți români din diaspora și ne-am dat seama că muzica reprezintă pentru ei una dintre cele mai importante conexiuni pe care le au cu țara. Chiar dacă nu mai sunt în România, ei continuă să asculte muzica românească și radio-urile de acasă sau să se întâlnească la petreceri ale comunităților de români, unde muzica românească este pe primul loc. Am pregătit în aplicație multe playlist-uri potrivite pentru orice moment al vieții lor și ne dorim ca următoarea petrecere românească din străinătate să fie cu muzică de pe Zonga” – Sergiu Biriș, CEO Zonga.

Aplicația va fi disponibilă pentru telefoanele cu sisteme de operare Android și iOS. Toți utilizatorii care au activ un abonament Zonga ”Dor de casă” vor putea asculta muzică fără reclame și vor avea disponibilă opțiunea mod „Offline”, care permite ascultarea muzicii preferate chiar și în momentele în care nu e disponibilă o conexiune la Internet.

Românii din diaspora care doresc să încerce Zonga pot opta pentru mai multe variante de abonamente:

Zonga Free – gratuit. Oferă pentru ascultare toată muzica românească, însoțită de reclame, și fără posibilitate de descărcare și ascultare în mod ”Offline”.

Zonga ”Dor de casă” – 2,99 EUR/lună. Oferă pentru ascultare toată muzica românească, fără reclame și cu posibilitate de descărcare și ascultare în mod ”Offline”.

Lansat în 2012, Zonga oferă acces legal la peste 36 de milioane de melodii la cea mai înaltă calitate. Catalogul este actualizat continuu cu cele mai noi melodii oficiale, de îndată ce acestea sunt disponibile pentru streaming.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *