Marketing Stiri

Prima bere light din Romania

4 iun. 2015 < 1 min

Prima bere light din Romania

Reading Time: < 1 minut

Redds Light_sticlaRedd’s a lansat Redd’s Light, prima bere light din Romania, un mix de bere cu aroma de lamaie si zmeura, cu 40% mai putine calorii si un continut redus de zahar, completat de un indulcitor natural, stevia.

Noua bautura din portofoliul Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller, este disponibila la sticla de 400 ml si doza de 500 ml

Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, dar si o gama de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) si Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: