Companii Stiri

Prima cafenea So! Coffee in Gara de Nord din Bucuresti

25 ian. 2016 < 1 min

Prima cafenea So! Coffee in Gara de Nord din Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Lagardère Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din Bucuresti. Localul este amplasat in Gara de Nord, are o capacitate de 80 de locuri si a presupus o investitie de peste 150.000 Euro. Noua cafenea So! Coffee Gara de Nord ofera trecatorilor cafea, specialitati din cafea si gustari proaspete, intr-o atmosfera prietenoasa.

Cafeneaua So! Coffee din Gara de Nord are la baza conceptul “coffee & more” – cafeaua este insotita de gustari pregatite chiar in bucataria localului: produse de patiserie, sandwich-uri, deserturi si altele.

So! Coffee se diferentiaza de restul locatiilor prezente in Gara de Nord printr-un design interior care imbina elemente de inspiratie industriala cu elemente organice (plante, lumina), pentru a crea o ambianta unica – minimalista si, in acelasi timp, calda si confortabila.

So! Coffee este cea de-a patra locatie pe care Lagardère Travel Retail o deschide in Gara de Nord. Pentru a veni in intampinarea clientilor cu toate produsele de care au nevoie in calatoria lor, grupul opereaza deja in Gara de Nord Bucuresti doua magazine de tip news & convenience, sub brandul Relay si un restaurant Subway in sistem de franciza.

Brandul So! Coffee face parte din portofoliul Lagardère Travel Retail. In afara de cafeneaua concept din Bucuresti, compania mai opereaza in Romania doua cafenele sub brandul So! Coffee, in Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca si Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: