Lifestyle Stiri

Prima clinica Cellulem Block in franciza

24 sept. 2015 < 1 min

Prima clinica Cellulem Block in franciza

Reading Time: < 1 minut

Reteaua de centre de infrumusetare Cellulem Block, detinuta de fondul de investitii GED, a deschis in Bucuresti prima sa clinica in franciza, la cinci ani de la intrarea pe piata locala.

Investitia totala in noua clinica din Bd. Unirii nr. 33, cea mai mare din retea cu o suprafata de 127 mp, a fost de aproape 80.000 de euro, dupa cum a declarat Elena Ceas, proprietara noului centru Cellulem Block.

Cellulem Block avea in Romania o retea de trei unitati, doua in Bucuresti si una in Constanta, toate investitii directe ale GED SUR Spania. Anamaria Vaduva, directorul general Cellulem Block Romania, a declarat ca, in centrele retelei, media cheltuita de un client pe luna este cuprinsa intre 1.200 si 1.300 de lei in zona de tratamente corporale, respectiv 1.000-1.100 de lei pentru epilare definitiva. In reteaua Cellulem Block Romania, circa 45% din tratamente sunt cele anticelulita si de remodelare corporala si 35% cele de epilare definitiva. Pana acum, in acest an Cellulem Block in Romania a inregistrat o crestere a incasarilor cu 23%, pe fondul cresterii cu 27% a numarului de clienti, proportia femei – barbati fiind 70% – 30%.

Taxele de franciza pornesc de la 21.000 de euro. Deschiderea unei francize presupune respectarea unor conditii care asigura functionalitatea afacerii, locatia fiind esentiala in semnarea unui parteneriat cu o terta persoana.

Cellulem Block a aparut in 1993, in Spania, oferind tratamente de slabit si infrumusetare corporala. In prezent, reteaua numara peste 300 de centre proprii si in franciza in sapte tari: Spania, Portugalia, Franta, Italia, Andorra, Maroc si Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: