Stiri Tech

Prima conferință de Cloud din România

10 nov. 2017 < 1 min

Prima conferință de Cloud din România

Reading Time: < 1 minut

Prima conferință dedicată exclusiv tehnologiei Microsoft cloud , ce propune soluții concrete și demo-uri în platforma Azure, abordarea corectă GDPR , dar și scenarii de utilizare Microsoft 365.

Piața din România avea nevoie de o conferință de cloud computing unde să se dezbată miturile legate de migrarea în cloud, unde atât managerii cât și oamenii tehnici pot învăța din bunele practice dar și din provocările întâlnite în proiectele de migrare în cloud.

Pe 23 noiembrie 2017, vă invităm la prima conferință dedicată exclusiv tehnologiei Microsoft Azure. Organizatorii Conferinței de Cloud au pregătit 2 track-uri:

  • Track-ul Business, pentru manageri și persoanele de decizie din cadrul tuturor companiilor interesate să afle cum Cloud-ul Microsoft poate să îi ajute prin reducerea costurilor, cresterea productivității, agilității și scalabilității organizațiilor pe care le conduc;
  • Track-ul Tehnic, pentru profesioniștii IT interesați să învețe despre Microsoft Azure și să interacționeze cu experți din domeniu.

“E refreshing să vezi o conferință de Cloud făcută de oameni care fac Cloud la modul serios.”, spune Zoli Herczeg, Consultant IT.

Printre speakeri se numară:

  • 16 experți recunoscuți pe plan național și internațional
  • 4 speakeri cu titlul Most Valuable Professional pe Microsoft Azure și Cloud and Datacenter Management. Titlul de MVP reprezintă un premiu internațional acordat persoanelor care au o experiență tehnică excepțională și pentru implicarea lor în cadrul comunităților IT.
  • 1 speaker avocat cu specializare în IT si protecția datelor

dintre care menționăm Mihai Tătăran, Alex Mang, Brian Kainec, Tudor Damian, Cristiana Fernbach și Chaim Shachar. Vă invităm să vizualizați întreaga listă de speakeri.

Înregistrați-vă la prima conferință de Cloud din România! Participarea este gratuită.

Partneri: Honda Nord, Mobzine, Revista Biz, ANIS, ARIES Transilvania, cloudmania, CityHub.

Sponsori: ALEF Distribution RO, Microsoft Romania, COMPAREX Romania, Veeam Software, Yalos Solutions, PwC Romania și AudioCodes, Avaelgo.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: